Sākums
 
MzPiektdiena, 2024-04-26, 00:13



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » Ierakstu arhīvs


Sestdien 8. oktobrī uzreiz divas Burtnieku novada/Valkas komandas piedalījās Valgas atklātajā čempioonātā florbolā.
Atceramies, ka pirms gada tieši Burtnieku novada komanda uzvarēja šo turnīru un apņēmības pilni aizstāvēt titulu bija ieradušies arī šoreiz.
Pirmā komanda vispirms ar rezultātu 5:2 uzvarēja Penetron vienību, bet otrie savu pirmo spēli nospēlēja neizķirti ar Tartu SHK 1:1. Otrajā spēlē Burtnieku novads/Valka 2 piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu Brenguļu alus florbolistiem. bet pirmā komanda tikmēr pārspēja Valga-Valk komandu. Grupas pēdējā spēlē pirmā komanda pārspēja EMU vienību ar 1:0 un arī otrie izcīnija savu pirmo uzvaru turnīrā uzvarot Viljandi Metall ar 3:1. Ja Burtnieku novads/Valka uzvarēja savā grupā, tad otrai komandai ar vienu uzvaru un vienu neizķirtu nepietika, lai iekļūtu starp divām labākajām savas grupas komandām un kvalificētos pusfināliem.
Pusfinālā Burtnieku ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1103 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-10-10 | Komentāri (0)



Otrdienas vakarā Valkas sporta hallē savu trešo spēli Latvijas čempionāta pirmajā līgā aizvadīja Burtnieku novada/Valkas komanda.
Spēle sākas ar bīstamu pretinieku raidijumu pa vārtiem jau tūliņ pēc centra izspēles. Komandas spēli iesāk ātrā tempā un kā vieniem tā otriem rodas vairākas vārtu gūšanas epizodes, kuras gan paliek nerealizētas. Pirmie rezultātu atklāj viesi, kuri veiksmīgi nocīnoties vārtu priekšā trāpa pa bumbiņu kas atrod ceļu Andra sargātajos vārtos. Trešdaļas otrajā pusē Rolands no vārtu priekšas ''iekaplē'' bumbiņu vārtos un rezultāts kļūst 1:1. Neilgi pēc tam Oskars veiksmīgi atbruņo pretinieku uzbrucēju savā laukuma pusē un pēc slaloma starp trim pretinieku spēlētājiem ar spēcīgu vilkto metienu pārspēj pretinieku vārtsargu izvirzot vadībā mājieniekus 2:1.
Otrās trešdaļas sākumā viesi ātri vienus vārtus atgūst pēc reida pa labo malu un izlīdzina rezultātu 2:2. Pretinieks no ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1166 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-10-05 | Komentāri (2)



Pēc veiksmīgā sezonas sākuma un panākuma mājās pret kalsnaviešiem, nākamā spēle notika sestdien izbraukumā pret spēcīgo Rubene 1 komandu.
Kā jau ierasts ''agrajām'' spēlēm, abas komandas spēli sāk lēni un uzmanīgi. Pirmie vadībā trešdaļas vidū izvirzās mājinieki, kad uz noraidīto soliņa atrodas Dāvis, precīzs ir R.Ieviņš. Jau nākamajā uzbrukumā vārtus gūst Gatis, izlīdzinot rezultātu 1:1. Otrās trešdaļas sākumā ļoti veiksmīgs metiens izdodas Gunāram, kurš atrodoties ar muguru pret vārtiem uzsit vārtu virzienā un bumbiņa atsitoties Rubenes vārtsargam pa plecu atrod ceļu vārtos. Pēc pāris minūtēm I.Jackevičs spēj izlīdzināt rezultātu, bet tad atkal precīzs ir Gunārs izvirzot viesus atkal vadībā 3:2. Trešajā trešdaļā vairākumā mājinieki izlīdzina rezultātu 3:3, precīzs ir komandas kapteinis U.Ulmanis. Pēc trīs trešdaļām uzv ... Lasīt tālāk »

Skatījumu skaits: 1328 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-09-25 | Komentāri (1)


Foto - A.Viļumsons

Pie pirmās uzvaras jaunajā 2011./2012. gada sezonā Latvijas čempionāta 1.līgā tikusi Burtnieku novada/Valkas komanda, pārspējot līgas debitantus Kalsnavas florbolistus ar rezultātu 10:1.
Kā jau saprotams pēc ievada, jaunajā sezonā Burtnieku novada komanda apvienojusi spēkus ar Valkas komandu, lai kopīgiem spēkiem pacīnītos par augstāku vietu turnīra tabulā. Par iemeslu šādai apvienošanai bija pēdējās sezonas rezultāti un katastrofālais spēlētāju trūkums, jo abas komandas iepriekšējo sezonu nospēlēja praktiski divās maiņās, kas mūsdienu florbolā vairs nav īsti pieņemams lielo ātrumu un intensitātes dēļ. Tamdēļ neilgi pirms sezonas sākuma tika nolemts apvienoties un spēlēt kā vienai kopīgai komandai, tai pat laikā veidojot arī komandu Latvijas čempionāta otrajā līgā.
Par komandas galveno treneri pēc A.Zel ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1391 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-09-21 | Komentāri (3)



Burtnieku novada komandai Latvianopen 2011 beidzas jau pēc grupu turnīra spēlēm. Zaudējumi visos četros mačos un pēdējā vieta grupā.
Pirmajā spēlē pret bijušā trenera Aināra Zelča atjaunināto Rubenes komandu zaudējums 1:7. Nespējot pielāgoties Rubenes ātrumam jau trešajā minūtē A.Stepāns atklāj rezultātu 1:0. Krišs gan rezultātu izlīdzina 1:1, bet pēc tam Rubene ''pieber pilnu lādi'', vārtus gūstot pēc visdažādākajos veidos. Pēc pirmās trešdaļas 1:6. Otro trešdaļu nospēlējot daudz agrersīvāk izdodas arī noturēt rezultātu līdz puslaika beigām, kad noraidījumu nopelna Linards Liepiņš. Stepāns vairākumā uzstāda gala rezultātu 1:7.
Par labāko spēlētāju Burtnieku komandas sastāvā tiek atzīts vienīgo vārtu autors Krišs.
Otrajā spēlē jātiekas ar somu pirmās līgas komandu FCB Turku. Atkal līdzīgi kā iepriekšējā spēlē pret Rubeni spēles sākumā rezultāts jau 0:5. Pēc pusminūtes pārtraukuma izdo ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1215 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-08-16 | Komentāri (1)



Burtnieku komanda ''Pēdu nav'' tika ielozēta vienā grupā ar Minskas izlasi, Vaidavas komandu ''Old crabs'' un baušķeniekiem ''Labi būs''.
Pirmajā spēlē neizdodas uzvarēt Baltkrievijas komandu nospēlējot neizšķirti 2:2 un cerības tikt ārā no grupas paliek ļoti niecīgas. Pēc tam līdzīgā spēlē noturēts neizķirts pret Vaidavas komandu 1:1, kas nozīmē to ka viss izķiras pēdējā spēlē pret Labi būs. Nekā laba gan nebija un zaudējums 1:4.
Nākamajā dienā astotdaļfinālā zāģis pret Rubeni un turnīrs beidzies.
Par uzvarētājiem kļuva komanda Old crabs, kas finālā pēcspēles metienu sērijā pieveica Rubenes puišus.
Vairāk lasi sadaļā citi turnīri.
Skatījumu skaits: 1120 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-08-16 | Komentāri (0)



Tradicionālajā pierobežas florbola turnīrā Robežkauss 2011 Burtnieku novada komanda ''Vimba'' izcīna ceturto vietu, kas ir sliktākais rezultāts spēlējot šajā turnīrā.
Par turnīrta uzvarētājiem kļuva vaidavieši ''Old crabs''.
Vairāk par spēlēm skatīt sadaļu citi turnīri.
Skatījumu skaits: 1028 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-08-16 | Komentāri (0)


foto: ziemellatvija.lv

Valkas čempionātu noslēgusi Burtnieku novada florbola komanda. Apakšgrupā izcīnot uzvaras visās spēlēs, izcīnīta vieta pusfinālā, kur pieveikti arī Ērģemes florbolisti. Finālā gan nākas atzīt Valkas - Rubenes apvienoto komandu Čomi.
Interesanti, ka burtniecieši ne reizi nav bijuši ārpus godalgotajām vietām Valkas čempionātā, bet ne reizi nav izdevies izcīnīt arī uzvaru - trīs reiz zaudējot finālā, bet vēl divas reizes izcīnot bronzas godalgas.
Sīkāka informācijā sadaļā citi turnīri.
Foto no turnīra šeit
Skatījumu skaits: 1257 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-05-02 | Komentāri (1)



Jauniešu sezona ir noslēgusies, bet jau tagad ir iespējas sākt gatavoties un plānot nākamo sezonu. Kāda tā būs ir atkarīgs no tā, cik daudz būsiet padarijuši vasarā. Šīs vasaras piedāvājums piedalīties dažādās florbola treniņnometnēs ir lielākais, kāds jebkad bijis. Ja iepriekš jau tika organizētas Exel vasaras nometne Kocēnos un Zcamp nometne Talsos/Lielvārdē, tad šogad ir parādijusies vēlviena - Unihoc florbola nometne tepat Valmierā.
Dalības maksas, treneru korpuss, treniņu skaits un nometnes ilgums gan ir atšķirīgs, bet tieši tādēļ katram ir iespējas izvēlēties piemērotāko sev un pārbaudīt savas spējas jaunos apstākļos.
Šajā rakstā neliels ieskats vasaras florbola nometnēs.

Exel nometene:
vieta: Kocēni;
dalības maksa: 90 ls (ar nakšņošanu viesnīcā);
laiks: no 27. jūnija līdz 2. jūlijam;
vecums: 13-17 gadus veci florbolisti;
treneru komanda:
Anete Šeina - Zvied ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1441 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-04-01 | Komentāri (0)



Pēdējās spēles šajā sezonā nospēlējuši Mazsalacas un Burtnieku novada veterānu pārstāvētā Taizels komanda.
Divdesmit spēlēs izcīnot tikai trīs uzvaras bija krietni par maz lai pacīnītos par vietu izslēgšanas spēlēs, paliekot priekšpēdējā vietā aiz sevis atstājot tikai sieviešu komandu Cielaviņu armija.
Individuāli labākā sezona izdevās Ivaram, kurš it īpaši rezultatīvs bija pēdējos sabraukumos kopumā sezonā gūstot septiņus vārtus. Dainim arī septiņi punkti 5+2. Pēc ilgāka pārtraukuma šogad sacensību apritē atgriezās arī Gints, kurš sakrāja 2+2, tāda pati rezultativitāte arī Jānim. Savu debiju par veiksmīgu var uzskatīt arī Andris Sirmulis, kas pretinieku pārspēja trīs reizes kā arī reizi rezultatīvi asistēja partnerim. Tikai trīs spēles veterānu sezonā nospēlēja vārtsargs Andris Brokāns, kurš šogad tāpat kā iepriekšējā sezonā par prioritāti nostādīja spēlēšanu Burtnieku komandā pirmajā līgā,& ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1147 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2011-04-01 | Komentāri (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 »
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz