Sākums
 
MzOtrdiena, 2024-04-23, 14:13



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » Ierakstu arhīvs


Aizraujošā finālspēlē divrez vadībā izvirzoties Old crabs spēlētājiem, komanda Vimba abas reizes spēj atspēlēties, bet pēcspēles metienu sērijā labāki ir ''krabji'' uzvarot spēli un līdz ar to izcīnot Burtnieku kausu 2012. Trešo vietu negaidīti pārliecinoši izcīna Limbaži, kas ar 8:2 sagrauj vienus no turnīra favorītiem Čomus!
Sīkāk sadaļā citi turnīri.
Skatījumu skaits: 1871 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-04-02 | Komentāri (1)



Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlēts nu jau piektais Vimbas kauss florbolā. Atskatoties nedaudz vēsturē jāatgādina ka pirmais šāds turnīrs notika 2008. gada janvārī, tobrīd vēl Burtnieku novada komanda un tās priekštece Mazsalaca nepiedalījās Latvijas čempionātā.
Sākot no 2008/2009. gada sezonas Mazsalacas komanda (vēlāk un līdz šim brīdim Burtnieku novads) tika pieteikta Latvijas čempionātā un līdz ar to Vimbas kauss notiek sezonas beigās kā sezonas noslēguma turnīrs!
Šajā gadā piedalījās piecas komandas no kurām trīs ir ņēmušas dalību visos piecos turnīros. Ja pirmajos divos gados uzvarēja komanda Vimba, tad nākamie divi pagāja Mazās Vimbas zīmē. Šogad aizsteidzoties notikumiem priekšā var pateikt ka finālā atkal spēlēja tieši šīs abas komandas...
Sīkāk sadaļā citi turnīri.
Skatījumu skaits: 1940 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-03-27 | Komentāri (1)



Savu otro sezonu pirmajā līgā pabeiguši Burtnieku novada/Valkas komanda, kas arī otrajā spēlē piekāpās Daugavpils Latgalei.
Salīdzinot ar abu komandu pirmo spēli, kad mājinieki salūza otrās trešdaļas vidū pēc zaudētiem diviem vārtiem vairākumā, šoreiz līdzīga spēkošanās bija līdz pat spēles beigām, kad spēles galotnē mazāk kļūdījās Latgale līdz ar to uzvarot spēli 7:6 un visā sērijā ar 2:0.
Jāatzīmē, ka arī otro spēli Daugavpils komanda bija spiesti aizvadīt izbraukumā, šajā gadījumā Valkā, jo izrādās, ka Daugavpils olimpiskajā centrā izbrīvēt laiku florbolam divas dienas pēc kārtas nebija iespējams.
Rezultatīvākie spēlētāji Burtnieku novada/Valkas komandā: Eduards 2+1, Gunārs 1+1, Jānis T. 0+2, Gatis 1+0, Edijs 1+0, Osis 1+0 un Dāvis 0+1.

Rezultatīvākie spēlētāji:
... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1763 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-03-08 | Komentāri (0)


Otrajā līgā sezona noslēgusies Burtnieku novada/ Valkas otrajai komandai. Pēdējā spēlē par tiesībām spēlēt izslēgšanas spēles Burtnieki piekāpās tiešajiem konkurentiem Rubene 2 florbolistiem ar rezultātu 4:7. Burtniecieši vēl pēdējās trešdaļas vidū bija vadībā ar 4:2, bet īsā laikā vispirms zaudētie vārti abām komandām spēlējot vienādos sastāvos,  tad trīs vārti spēlējot vairākumā !!! un spēles uzvarētājs bija noskaidrots.
Līdz ar to savā pirmajā sezonā apvienotā Burtnieku - Valkas otrā komanda turnīru noslēdz 4. vietā vidzemes grupā apsteidzot Liepupes Veixmes komandu un Stalbes Pārgaujas dublierus. Priekšā palaisti pārliecinošie līderi Līgatnes florbolisti, kurus gan divas reizes savās mājās izdevās uzvarēt. Otrie palika Valmieras trešie jau pieminētie Rubenes spēlētāji.
Individuāli izcēlas Rolands, kurš nesasniedzis 19 gadus drīkst bez ierobežojumiem staigāt no pirmās līgas uz otro. Tāpat rezultatīvi spēlēja pārējie pirmās līgas spēlētāji Krišs, ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1472 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-03-08 | Komentāri (2)



     Ar bezcerīgu zāģi Lč . 1. līgas ceturtdaļfinālu iesākusi apvienotā Burtnieku novada/Valkas komanda, savā laukumā kapitulējot Daugavpils komandai Latgale. Spēles sākumā abas komandas spēlē ļoti piesardzīgi un sasprindzināti, ar ļoti maz vārtu gūšanas momentiem. Pirmajiem vārtus atslēgt izdodas viesiem, kad pēc soda izspēles, izmantojot mājinieku muļķīgu izkārtojumu aizsardzībā, vārtus gūst bēdīgi slavenais latgaļu aizsargs Čate. Perioda vidū Ivars no vārtu priekšas rezultātu izlīdzina un turpinās visai līdzīga spēkošanās. Pirmo trešdaļu uzvarēt tomēr izdodas Latgalei, kad netālu no mājinieku vārtiem tiek iegūta bumbiņa un precīzs metiens padodas latgaļu kapteinim Kokinam. Otrajā trešdaļa sākas ar viena no viesu līderu Zaikovska nepārāk spēcīgu metienu no patālas distances, kas atrod ceļu vārtos 1:3. Sekojošā vairākumā Burtnieku ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1792 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-02-26 | Komentāri (2)


Foto:sportacentrs.com

J
a pagājušajā nedēļā Virslīgas komandas sāka cīņu par Latvijas čempiones nosaukumu, tad šīs nedēļas nogalē florbola sezonas saldais ēdiens, jeb izslēgšanas spēles sākas Latvijas čempionāta pirmajā līgā. Salīdzinot ar pagājušo sezonu, kad Burtnieku novada komandai tikai pašās pēdējās sezonas spēlēs izdevās izplēst vietu astotniekā, tad šosezon jau diezgan pārliecinoši visu sezonu turoties vidzemes zonas četriniekā varēja jau prognozēt dalību ''play-offos''. Vienīgais jautājums bija par to vai izdosies izcīnīt mājas laukuma priekšrocības pakāpjoties tabulā uz otro vietu vai tomēr nāksies samierināties ar trešo vietu. Piepildījās otrais scenārijs un Rubene 1 nospēlēja pārliecinošāk sezonas otro pusi, to starpā arī trīs reizes uzvarot  Burtniekus kuri palika trešajā vietā Vidzemes zonā
Tai pat lai ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1647 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-02-21 | Komentāri (5)

Pēdējo regulārā čempionāta spēli Burtnieku novada/ Valkas komanda aizvadīja Madonā, kur tikās ar vidzemes grupas līderi FK Madona. Visās līdzšinējās sezonas spēlēs piedzīvoti zaudējumi, viens no tiem arī pagarinājumā. Spēles sākumā abas komandas spēlē miegaini un līdz desmitajai minūtei rezultāts ir 0:0. Tad Rihards par spēli ar roku nopelna divu minūšu noraidijumu un Madonas komandas spēle=ētājs R.Dainis atklāj rezultātu. Madonieši izjutuši vārtu garšu īsā laikā panāk jau 5:0 un Burtnieku komandas vārtos Krišjāni nomaina Andris. Līdz trešdaļas beigām abas komandas apmainās ar vieniem vārtiem un pārtraukumā ejot tablo rāda 1:6. Arī otrajā trešdaļā spēles gaita nemainās un Madona iemetot divus vārtus viesiem atbildot tikai ar vieniem rezultāta starpība paliek tikai lielāka. Trešo trešdaļu apnēmīgi iesāk Burtnieki un izdodas pievilkt līdz 5:8. Tad muļķīga soda izspēle  noved pie devīto vārtu zaudējuma un pakaļdzīšanās ir noslāpēta. Beigās vēl divi vārti madonie ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1734 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-02-21 | Komentāri (0)



Priekšpēdējā šīs sezonas regulārā čempionāta spēlē Burtnieku novads/Valka spēkojas ar Valmieras florbolistiem. Paredzētā mājas spēle jāaizvada Valmieriešu laukumā, jo Valkas sporta namā zemās āra gaisa temperatūras dēļ nav iespējams nodrošināt pienācīgu siltumu hallē.
Tā nu nosacītie mājinieki pirmo trešdaļu sāk ļoti apņēmīgi ar teicamu momentu realizāciju, pātraukumā ejot  tablo rāda pārliecinošo 8:1. Arī otrajā trešdaļu izdodas uzvarēt un pēc četrdesmit nospēlētām minūtēm 10:2. Pēdējā trešdaļa gan nospēlēta paviršāk ļaujot pretiniekiem iemest piecus, bet pašiem atbildod vien ar trim gūtajiem vārtiem.
Ļoti veiksmīgu spēli nospēlē Rolanda maiņa, kuri gūst deviņus no komandas trīspadsmit vārtiem. Nākamā spēle 18.februārī Madonā, kur jātiekas ar vidzemes grupas līdervienību Madonu.
Rezultatīvākie spēlētāji Burtnieku novada/Valkas komandā: Eduards ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1693 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-02-13 | Komentāri (0)



Aizvadītajā nedēļas nogalē neizdevās izcīnīt uzvaru pret Rubeni, kas nozīmē tikai vienu - vidzemes zonā augstāk par trešo vietu pacelties vairs nav iespējams, un līdz ar to arī zaudētas play-off mājas laukuma priekšrocības.
Lai arī Valkā izdodas gūt ātrus
vārtus un izvirzīties vadībā, Rubene 1 spēlēja pārliecinošāk realizējot savus vārtu gūšanas iespējas daudz labāk nekā mājinieki Burtnieku novads/Valka komanda - zaudējums 7:10.
Ja pēc zaudējuma Rubenei bija skaidrs, ka augstāk
tabulā nepacelties, tad jau nākamā spēle pret Valmieru nozīmēja cīņu par trešo vietu. Šoreiz gan cīņa bija tikai pirmajā tešdaļā, kas noslēdzās ar minimālu ... Lasīt tālāk »

Skatījumu skaits: 1821 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-01-26 | Komentāri (1)



Pirmajā jaunā gada spēlē tiek piedzīvots zaudējums Kocēnos pret Rubenes 1 komandu, bet pēc tam Valkā izdodas uzvarēt un revanšēties Kalsnavas vienībai 13:5. Lielisku spēli aizvada Roberts Līviņš, izceļoties ar trim gūtiem vārtiem. Jāpiebilst, ka šī bija pirmā Roberta spēlē 1. līgā šosezon, jo līdz šim spēlējot Burtnieku novada/Valkas 2 komandā otrajā līgā 12 spēlēs bija iekrājis 12 vārtus un 8 rezultatīvas piespēles, kā arī pret Līgatni nopelnījis piecu minūšu sodu par rupjību.
Rezultatīvākie spēlētāji gada pirmajās divās spēlēs Burtnieku novada/Valkas komandas rindās bija: Edijs 3+1, Roberts 3+0, Gunārs 2+0, Jānis K. 1+1, Eduards 1+1, Ivars 1+1, Rolands 1+1, Rūdis 1+1, Jānis T. 0+2, Armands 1+0 un Dāvis 0+1.
Nākamā spēle jau piektdien 27. janvārī Valkā pret Rubenes 1 komandu
.

Skatījumu skaits: 1504 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2012-01-26 | Komentāri (0)

« 1 2 3 4 5 ... 16 17 »
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz