Sākums
 
MzCeturtdiena, 2024-04-25, 02:03



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2011 » Septembris » 21 » Uzvara sezonas atklāšanas spēlē!
Uzvara sezonas atklāšanas spēlē!
14:03

Foto - A.Viļumsons

Pie pirmās uzvaras jaunajā 2011./2012. gada sezonā Latvijas čempionāta 1.līgā tikusi Burtnieku novada/Valkas komanda, pārspējot līgas debitantus Kalsnavas florbolistus ar rezultātu 10:1.
Kā jau saprotams pēc ievada, jaunajā sezonā Burtnieku novada komanda apvienojusi spēkus ar Valkas komandu, lai kopīgiem spēkiem pacīnītos par augstāku vietu turnīra tabulā. Par iemeslu šādai apvienošanai bija pēdējās sezonas rezultāti un katastrofālais spēlētāju trūkums, jo abas komandas iepriekšējo sezonu nospēlēja praktiski divās maiņās, kas mūsdienu florbolā vairs nav īsti pieņemams lielo ātrumu un intensitātes dēļ. Tamdēļ neilgi pirms sezonas sākuma tika nolemts apvienoties un spēlēt kā vienai kopīgai komandai, tai pat laikā veidojot arī komandu Latvijas čempionāta otrajā līgā.
Par komandas galveno treneri pēc A.Zelča pāriešanu uz Rubenes komandu kļuva līdzšinējais Valkas treneris I.Jēkabsons, kuram debija apvienotajā komandā izdevās veiksmīga. Nav liels noslēpums, ka iepriekš tieši šo abu komandu savstarpējās spēles kļuva par principiālākajām sezonā gan vienai, gan otrai komandai. Šogad pretinieks būs jāuzvar kopīgi.
Spēle sākas ar Latvijas Republikas himnu un komandas sveicieniem.
Pirmās spēles pretinieks ir komanda Kalsnava, kas pagājušajā sezonā izcīnija vietu pirmajā līgā. Jāteic, ka ar Kalsnavas komandu jau iepriekš ir gana veiksmīgi spēlēts un uzvaras ir izcīnītas arī ļoti pārliecinošas.
Jau pirmajā uzbrukumā Rolands atklāj rezultātu un nākamajā maiņā Jānis pārsvaru dubulto. Eduards un Ivars arī pa reizei pārspēj pretinieku vārtsargu un rezultāts jau ir 4:0, kad nospēlētas tikai piecas minūtes. Pretinieki nomaina vārtsargu, bet arī tas nespēj glābt, jo Gatis pēc sešām sekundēm pārspēj tiko uz maiņu nākušo Kalsnavas otro vārtsargu. Perioda otrajā daļā vēlreiz Jānis un pēc tam Ivars jau otro reizi spēlē pārspēj pretinieku, kas Kalsnavas komandai liek pieprasīt pusminūtes pārtraukumu. Trešdaļas beigās Edija precīzais metiens pieliek punktu pirmajai trešdaļai 8:0. Otrajā trešdaļā spēles gaitā nekas nav mainījies izņemot to, ka vārti vairs nekrīt tik veiksmīgi kā iepriekš. Milzīgs pārsvars mājiniekiem un vienīgos vārtus trešdaļas vidū gūst Gatis palielinot pārsvaru līdz 9:0. Trešdaļas vidū vārtos Andris tiek nomainīts dodot iespēju uzspēlēt arī Krišjānim. Trešajā trešdaļā Edijs arī otro reizi spēlē pārspēj Kalsnavas vārtsargu panākot 10:0. Trešdaļas beigās mājiniekiem spēlējot vairākumā kalsnavieši pārtver bumbiņu un ar atkārtotu metienu pārspēj līdz šim labi spēlējošo Krišjāni, gūstot goda vārtus un uzstādot spēles gala rezultātu 10:1.
Reuzltatīvākie spēlētāji: Ivars 2+2, Jānis K. 1+2, Edijs 2+0, Gatis 2+0, Eduards 1+1, Artis 0+2, Rolands 1+0, Gunārs 0+1, Jānis T. 0+1 un Edgars 0+1.
Nākamā spēle jau sestdien Kocēnos 12 00 pret Rubenes 1 komandu! 
Skatījumu skaits: 1391 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 3
3 Helmuts  
-1
Pirmais uzbrukums tikai 3.minūtē.

2 rudite  
0
florbolsvalka.lv tehnisku iemeslu dēļ uz laiku nav pieejama, mazliet pacietības!

1 viesis  
-1
es atvainojos, bet UCOZ lapa?
kur palika florbolvalka.lv?

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Septembris 2011  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz