Sākums
 
MzPiektdiena, 2024-04-19, 09:33



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2012 » Februāris » 21 » Izslēgšanas spēles pret Daugavpils Latgali
Izslēgšanas spēles pret Daugavpils Latgali
14:51

Foto:sportacentrs.com

J
a pagājušajā nedēļā Virslīgas komandas sāka cīņu par Latvijas čempiones nosaukumu, tad šīs nedēļas nogalē florbola sezonas saldais ēdiens, jeb izslēgšanas spēles sākas Latvijas čempionāta pirmajā līgā. Salīdzinot ar pagājušo sezonu, kad Burtnieku novada komandai tikai pašās pēdējās sezonas spēlēs izdevās izplēst vietu astotniekā, tad šosezon jau diezgan pārliecinoši visu sezonu turoties vidzemes zonas četriniekā varēja jau prognozēt dalību ''play-offos''. Vienīgais jautājums bija par to vai izdosies izcīnīt mājas laukuma priekšrocības pakāpjoties tabulā uz otro vietu vai tomēr nāksies samierināties ar trešo vietu. Piepildījās otrais scenārijs un Rubene 1 nospēlēja pārliecinošāk sezonas otro pusi, to starpā arī trīs reizes uzvarot  Burtniekus kuri palika trešajā vietā Vidzemes zonā
Tai pat laikā Rīgas grupā pirmo vietu pārliecinoši izcīnīja Ādaži. Par otro un trešo vietu sīvi cīnijās Ķekavas Buldogi ar Daugavpils Latgali. Dažas kārtas pirms regulārās sezonas beigām otrie bija Daugavpilieši un tā arī likās ka paliks, bet tad negaidīti zaudējot Jelgavai uz otro vietu pakāpās Ķekavnieki. Pēdējās divas spēles Daugavpilij bija jāaizvada ar vēl līdz šim neuzvarētajiem Ādažiem, bet ķekavniekiem kalendārs bija pateicīgāks jo jāspēlē ar pastarīšiem Ķekava 2 un Babītes komandu kuri gan izmisīgi vēl cīnijās par ceturto vietu un iespēju spēlēt izslēgšanas spēlēs. Ķekavas buldogi izcīnija divas uzvaras vienu gan tikai pēcspēles metienos pret Babītniekiem tomēr ar to pietika, lai nodrošinātu vienādu punktu skaitu ar Daugavpili, bet vairāk punktus savstarpējās spēlēs bija ieguvuši ķekavnieki līdz ar to pirms Latgales pēdējām divām spēlēm pret Ādažiem otrajā vietā atradās tieši buldogi. Noteikti tā arī būtu sezona noslēgusies ja vien nebūtu iejaucies cits sporta veids - basketbols. Izrādās ka tieši tajā dienā Daugavpils sporta namā notiek Latvijas Basketbola līgas zvaigžņu spēle un līdz ar to florbolisti tiek pabīdīti maliņā un latgaļiem spēle jāaizvada uz nestandarta laukuma. Izrādās tas arī bija izšķirošais pavērsiens vietu sadalē jo ādažnieki piedzīvoja vienīgo zaudējumu piekāpjoties ar 9:10 un Daugavpils florbolisti izcīna otro vietu grupā. Nākamajā dienā, kad abām komandām vairs neko nevajadzēja jau uz lielā laukuma Ādaži revanšējās itin pārliecinoši 8:4. Līdz ar to izslēgšanas spēļu pāri ir zināmi un mums visvairāk interesējošā komanda Burtnieku novads/Valka tiekas ar Daugavpils Latgali. Citos pāros Ādaži spēlēs ar Valmieras VOC, Rubene 1 - Ķekavas buldogs un Madona mērosies spēkiem ar Jelgavas novada florbolistiem.
Jāpiebilst, ka Burtnieki ne reizi nav spēlējuši ar Latgali, kas tikai pērn izveidojās daugavpilī. Uzreiz gan jāpiemin, ka komandas līderi Grehovs, Kalnačs, Terehovs, Čate, Kārkliņš un Aleksandrovs ir nevienu vien pudu sāls apēduši Latvijas Virslīgā, arī kļūstot par Latvijas čempioniem divtūkstošo gadu sākumā vēl spēlējot Rēzeknes komandā. Arī tieši šie vīri ir komandas līderi šosezon -  Grehovam kļūstot arī par visas pirmās līgas rezultātīvāko spēlētāju.
 
Rezultatīvāko spēlētāju salīdzinājums:
Burtn.n./Valka

Latgale

Jānis Kaužēns
15+11=26
Aleksandrs Grehovs
36+30=66
Ivars Kaužēns
11+12=24
Igors Kalnačs
24+23=47
Eduards Vjazovs
13+7=20
Maksims Terehovs
22+15=37
Gunārs Ozoliņš
12+6=18
Ivans Kokins
20+10=30
Rolands Kanapolis
10+7-17
Jānis Kārkliņš
6+12=18

Komandas rupjākie spēlētāji:
Burtn.n./Valka

Latgale

Eduards Vjazovs
14
Igors Kalnačs
39
Edgars Lazdiņš
14
Maksims Terehovs
36
Artis Kazaks
12
Ēriks Čate
32
Jānis Tolmanis
10
Aleksandrs Grehovs
29
Armands Valtiņš
10
Jānis Kārkliņš
23

Vārtsargu statistika:
Burtn.n./Valka

Latgale

Andris Brokāns
79.67
Deniss Višnakovs
81.06
Krišjānis Penka
78.82
Artūrs Ķēniņš
75.61


Atis Žilvinskis
75.37

Komandu gūtie vārti:
Burtnieku novads/Valka 122 jeb vidēji spēlē 7 vārti - Latgale 158, jeb 7.9 vārti v.sp.
Komandas zaudētie vārti:
Burtnieku novads/ Valka 99, jeb v.sp. 6.2 - Latgale 143, jeb 7.15 vārti v.sp.
Vairākumā pārliecinoši labāki ir Latgales florbolisti, kuri guvuši 25 vārtus un vairākumā zaudējuši 10, turpretim Burtnieki iemetuši tikai 7 vārtus un ielaiduši 6.
Mazākumā toties labāka statistika ir burtnieciešiem, kuri ielaiduši ir 9, bet mazākumā guvuši 6 vārtus, Latgale mnazākumā ielaiduši 26 un tikai trīs vārtus spējuši mazākumā iemest pretiniekiem.

Kā redzams šinī statistikā nedaudz labāki ir daugavpilieši, kuriem ir izteiktāki līderi ar lielu pieredzi izslēgšanas spēlēs, bet Burtnieki pretim var likt spēles disciplīnu un komandai ir vienmērīgāks spēlētāju soliņš.
Vairākumā pārliecinošāk spēlē Latgale- mazākumā Burtnieku novads/Valka. Vārtos nedaudz labāka statistika ir Latgales pamatvārtsargam D.Višnakovam.

Spēles līdz divām uzvarām pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā sāksies jau šo piektdien 24. februārī, Valkā 20 30.
Rezultāts uz tablo 0:0 un iespēja spēlēt pusfinālā joprojām ir abām komandām!
Veiksmi!

Skatījumu skaits: 1647 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 5
5 Andris  
0
Piekrītu Aivaram.
Daugavpils komanda gribēja uzvarēt,un uzvarēja,kā Valka izlaida speletājus,tur visa tehinika kādus,vienu golu vispār uzbrucejs apskrien aizsargu un ieliek,ieliek vienu mazakumā.
Tā ir kad nemāk spelēt,un negrib!
Nav viņiem tur ko darīt!!
Paradīs Daugavpilī kāda ir valkas nobu komanda.

4 Aivars  
0
Tā ir, kad Valkā treniņi notiek 2reizes divos mēnešos, mājas laukumā pat bumbiņu vairs nevar savaldīt, piespēles vai nu švakas, vai neprecīzas! Nesmuki no malas izskatās, ka Ivars visu laiku auro un vienmēr ir ar kko neapmierināts, spēlētāji ir stulbi, lēni, nekustās, dara visu nepareizi utt., tajā brīdī arī sabrūk komandas gars! Runājot par Latgales spēli - varēja redzēt, ka puiši vairs negribēja iet uz laukuma, nerunājot par cīņu, jo tika sēdināti malā atkal atsaukti, tad atkal nosēdināti - murgs no Ivara puses (bet tāda laikam virslīgas stratēģija) rezultāts - zaudēta spēle Latgales veterāniem. Pēc tādas sagrāves Ivaram vajadzētu apdomāties par savu turpmāko darbu šajā komandā!
Veiksmi Dpilī!

3 93  
0
12-1 biggrin

2 Andris  
0
Pakaasa 1:14 (vai cik tur bija)
KAUNS,KAUNS,KAUNS!!
šitā nenosegt speletājus....
zaudēs arī daugavpilī ar šādu spēli,jo pretinieks ir stiprs.

1 Andris  
0
žēl ka nav divas spēles valkā! Mūsejiem jasaņemas un jauzvar!
VEIKSMI!

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Februāris 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz