Sākums
 
MzSvētdiena, 2024-05-05, 12:07



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2010 » Janvāris » 8 » Pēc jaguāra ķepām pēdu nav
Pēc jaguāra ķepām pēdu nav
13:20

        
         Ļoti interesantā un daudz vārtu guvumiem bagātā spēlē Jaguāra ķepai tomēr neizdodas paņemt kādu punktu un spēle noslēdzas ar rezultātu 14:12 mājinieku labā.
         Spēli veiksmīgāk iesāk mājinieki, izmantojot pirmo vairākumu (Raivo). Pēc brītiņa viesiem jau divi spēlētāji sēž uz noraidīto soliņa, ko mājinieki veiksmīgi izmanto (Jānis) un jau 2:0. Tad, mājiniekiem neveiksmīgi saspēlējoties, viesi pārtver bumbiņu un iemet mazākumā 2:1. Sajutuši vārtu garšu, viesi ātri gūst trīs vārtus pēc kārtas un izvirzās vadībā ar 4:2. Mājinieki pēc šāda pavērsiena spiesti ņemt pusminūtes pārtraukumu un pēc trennera norādījumiem tiek sakārtota aizsardzība, kā arī izdodas uzreiz iemest vārtus (Jānis) 3:4. Turpinājums gan atkal neveiksmīgs un viesi iemet vēl divus vārtus - iekrājot jau +3. Perioda izskaņā gan realizējam kārtējo vairākumu (Ivars) un atpūtā ejot -2.
          Otro periodu veiksmīgāk uzsāk viesi, panākot 7:4 savā labā. Vēl "pilnai laimei" Edgars nopelna noraidījumu, bet veiksmīgi Tomam izdodas atņemt viesiem bumbiņu un piespēlēt Rūdim, kurš mazākumā pārspēj pretinieku vārtsargu 5:7. Viesi gan neapstājas un ''Ķepas'' bombardieris Matuks izlien no aizvārtes, un pārspēj Andri - 5:8. Sajūtot, ka uzvara attālinās aizvien tālāk, mājinieki ar divkāršu centību metas atspēlēties un pēc laba presinga viesu zonā, Ivars atņem bumbu viesu aizsargam, piespēlē Jānim, kurš met precīzi - 6:8. Turpinājumā viesi kļūdās ar spēlētāju maiņu un vairākumā Burtnieku novads šovakar ir neapturams! Pēc Jāņa piespēles Ivars met nekļūdīgi un vairs tikai -1. Diemžēl atkal atļaujam pie metiena tikt pretinieku komandas līderim, kas savu iespēju izmanto 7:9. Turpinājumā izturam mazākumu, pēc apšaubāma Andra pārkāpuma un nedaudz vēlāk izdodas iemest vārtus (Jānis). Atkal -1. Glābjot vārtus, atrodoties vārtsarga laukumā, bullīti nopelna Dainis. Viesi gan neizmanto šo dāvanu. Turpinājumā, pēc Raivo aktivitātes pretinieku zonā, viesi nopelna kātrējo mazākumu un jau pēc 10 sekundēm var vilkt bumbiņu ārā no vārtu tīkliņa (Dāvis). Beidzot panākts arī neizšķirts 9:9.
           Trešo periodu iesākam atkal ar vairākumu, bet šoreiz ''iekrītam'' un viesi izvirzās vadībā. Pēc neilga laika, Raivo acīgi izspēlē sodu no stūra un iemetot jau savus piektos vārtus spēlē, Jānis panāk neizšķirtu 10:10. Tad vēlreiz viesi tiek sodīti par noteikumu pārkāpšanu un Raivo beidzot vadībā izvirza mājiniekus 11:10. Pēc nepilnas minūtes, Toms izlaužas pa malu līdz vārtiem un panāk jau +2. Viesi ir nedzudz apjukuši un pieprasa pārtraukumu. Tomēr tas nelīdz un Toms, identiskā veidā, soda viesus vēlreiz 13:10. Viesi cīnās cik spēka un panāk iespēju mest bullīti. Šoreiz komandas līderis to realizē
(13:11), atjaunojot spriedzi un cerības uz labvēligu iznākumu . Bet Toms ir ''nežēlīgs'' un noformējot sev ''Hat trick'', atjaunojot trīs vārtu pārsvaru. Spēles izskaņā, pēc Rolanda noraidījuma, viesi vienus vārtus atgūst, bet tas arī ir viss un mājinieki svin uzvaru, aizraujaošā spēlē, ar rezultātu 14:12.
          Fantastiska spēle šovakar Jānim iekrājot 5+4, rezultatīva spēle arī Raivo 2+4, Tomam 3+1, Ivaram 2+1, Rūdim 1+2, Dāvim 1+0.
          Labākie spēlētāji skatītāju vērtējumā - Toms, Jānis un Raivo.
Skatījumu skaits: 992 | Pievienoja: Janka10 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 1
1 maartinsh  
0
Vaartsargi laikam bija panjeemushi briivdienu biggrin

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Janvāris 2010  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz