Sākums
 
MzSvētdiena, 2024-04-28, 06:16



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » Ierakstu arhīvs


Lai gan Latvijas čempionāts 2.līgā jau ir noslēdzies, tas nebūt nenozīmē to, ka arī sezona ir galā. Un tā jau šo ceturtdien 15. aprīlī Burtnieku novada komandai pirmās spēles atklātajā Valkas čempionātā florbolā. 18 00 pret komandu Torpēdas, bet 20 00 pret Valku-14.
Skatījumu skaits: 879 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2010-04-12 | Komentāri (1)



Otro gadu piedaloties Latvijas čempionātā, attīstībā tiek sperts liels solis uz priekšu un šo sezonu komanda Pēdu nav/Burtnieku novads noslēdz izcīnot sudraba medaļas 2. līgā. Prieks arī par komandas Valmiera/Vinda izcīnīto tāda paša kaluma medaļu Latvijas čempionāta sieviešu virslīgā, kurā spēlē arī mazsalaciete Ilga Jēkabsone.Komanda Pēdu nav/Burtnieku novads finālā spēkojās ar Fk Ādaži florbolistiem un divu spēļu summā piekāpās ar 13:17.
Rezultatīvākie spēlētāji finālsērijā burtnieciešu sastāvā bija: Toms 4+1; Rolands 1+4; Dāvis 4+0; Ivars 2+1; Jānis 1+2; Rihards 1+0; Modris 0+1; Oskars 0+1; Krišs 0+1.
Par labākiem spēlētājiem tika atzīti: Ivars, Rolands, Andris, Toms un Dāvis.
Skatījumu skaits: 1016 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2010-04-11 | Komentāri (1)



Divu spēļu summā pārspēti Madonas florbolisti.
Madonā izbraukuma spēlē zaudējums 4:5, bet atbildes spēlē pēc nedēļas uzvara 8:4.
Matīšos spēles sākumā mājinieki izvirzās vadībā 1:0, kad no savas laukuma puses precīzs ir Dāvis.  Mazākumā Toms pārspēj Madonas veiksmīgi spēlējošo vārtsargu un jau 2:0. Trešdaļas beigās viesi samazina rezultātu 2:1. Pēc pārtraukuma vairākumā Ivars ir precīzs metot no laukuma centra un 3:1.  Nepaiet ne pusminūte un Rolands vēlreiz liek uzgavilēt kuplajam līdzjutēju pulkam un 4:1. Viesi gan pēc soda izspēles samazina rezultāta starpību līdz 4:2. Dāvis ar tālu metienu trešdaļas beigās vēlreiz pārspēj  pretinieku vārtsargu un pārtraukumā ejot +3. Pēdējās trešdaļas sākumā madonieši vairākumā pārspēj Andri, samazinot rezultāta starpību 5:3. Tad Ivars īsā laikā iemet divus vārtus panākot jau ''drošo'' +4. Pēc tam Rihards ir veiksmīgāks vārtu priekšā un ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 891 | Pievienoja: mzflorbols | Datums: 2010-04-02 | Komentāri (2)



Otrdien Burtnieku novada florbolisti aizvadīja savu pēdējo regulārās sezonas spēli mājās, tiekoties ar Limbažu florbolistiem. Viesi tabulā ieņem pēdējo ailīti un uzvara burtnieciešiem nāk viegli, uzstādot līgas rekordu gan gūto vārtu, gan vārtu pārsvara ziņā 25 : 3 .
Jau pēc pirmās trešdaļas uzvarētājs ir noskaidrots - 10 : 0 mājinieku labā. Otrā trešdaļā, kad mājinieki jau panākuši 14 : 0 , viesi gūst savus pirmos vārtus izmantojot neveiksmīgu mājinieku maiņu. Diemžēl nepatīkama epizode jāpiedzīvo trešdaļas izskaņā, kad tiesnesis piešķir sarkano kartiņu Raivo par mutisku tiesnešu aizskaršanu. Neapmierinātu burkšēšanu zem deguna protams A. Māliņš ir sadzirdējis un kartiņa seko nekavējoties.  Trešajā trešdaļā turpina dominēt mājinieki un spēle noslēdzas ar 25 : 3 Burtnieku novada labā.
Pie rezultativitātes punktiem šajā spēlē bija tikuši visi Burtnieku komandas spēlētāji jau pēc pirmās treš ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 777 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2010-03-25 | Komentāri (0)



Kārtējā veterānu sabraukuma posmā Irlavā mūsējo pārstāvētā Taizels komanda vispirms pēcspēles metienu sērijā piekāpās Valkas florbolistiem 1:2, pēc tam pārliecinoši ar 3:0 uzvarēja Cielaviņu armijas meitenes un visbeidzot sīvā cīņā ar 3:2 piekāpās Ekskurzemes vienībai.
Šoreiz Taizels sastāvā Ivars Šmits un Jānis Jātnieks punktus neguva. Dainim posmu nācās izlaist pleca traumas dēļ bet Andris priekšroku deva treniņam pirms izškirošajām spēlēm Latvijas čempionāta otrajā līgā.
FK Taizels veterānu komanda ir iekļuvusi starp sešām labākajām vienībām, kas turpina ceļu izslēgšanas spēlēs.
Sīkāka informācija:
http://www.floorball.lv/viriesi/vet/kalendars
Skatījumu skaits: 754 | Pievienoja: 17 | Datums: 2010-03-15 | Komentāri (0)



Izmantojot nelielo pārtraukumu pirms izšķirošajām cīņām otrajā līga Burtnieku novada komanda samēroja spēkus ar pirmās līgas dalībnieci Rubene 1. Burtniecieši Kocēnos bija ieradušies desmit laukuma spēlētāju sastāvā. Viesiem šoreiz nevarēja palīdzēt Dainis, kuram visticamāk pleca traumas dēļ sezona ir beigusies, Druvis, kurš šosezon mokās ar ceļgala savainojumu, kā arī Modris un Raivo.
Pirmie rezultātu atklāj Burtnieku florbolisti, kad pēc Jāņa piespēles Krišs ir precīzs. Nedaudz vēlāk Rūdis rezultāta starpību dubulto. Otrajā trešdaļā Andri vārtos nomaina Gatis. Mājinieki vienus vārtus spēj atgūt, kad pretuzbrukumā tiek noķerti viesi un 2:1. Rolands pārspējot pretinieku vārtsargu panāk 3:1, un vēl vairāk Rihards pēc šoreiz aizsardzībā spēlējošā Ivara piespēles iesīt vēlvienus jau  4:1. Pedējo trešdaļu vārtus sargā Krišjānis. Rubenieši ātri rezultātu izlīdzina un izvirzas arī vadībā 5:6. Bur ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 763 | Pievienoja: 17 | Datums: 2010-03-12 | Komentāri (0)



Sezona vēl nav beigusies, bet jau šobrīd Burtnieku novada florbolisti ir nodrošinājuši vietu vienu līgu augstāk un nākamsezon cīnīsies Latvijas čempionāta 1. līgā. Patreiz Burtnieku novads ieņem 2. vietu Latvijas čempionāta otrajā līgā un pēc sacensību nolikuma, tiesības pāriet uz pirmo līgu ir pirmo trīs vietu ieguvējām pēc regulārās sezonas.
Izmantojot nelielo pārtraukumu, šo ceturtdien Burtnieku novada komanda aizvadīs pārbaudes spēli Kocēnos ar 1. līgas dalībnieci, komandu Rubene 1. Līdz šim komandas ir tikušās vienu reizi Ziemassvētku turnīrā Kocēnos. Toreiz visai līdzīgā cīņā veiksmīgāki bija Burtnieku florbolisti, kas uzvarēja ar 1:0.
Vēl šozezon 25. martā Burnieku novada florbolistiem jāaizvada pēdējā regulārās sezonas spēle mājās ar Limbažu komandu. Pēc tam paredzēts izslēgšanas turnīrs labākajām četrām komandām, lai noskaidrotu 2. līgas medaļu ieguvējus. Visticamāk pusfinālā būs jāti ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 777 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2010-03-09 | Komentāri (0)




Ceturtajā posmā Burtnieku kausā florbolā uzvaru izcīna komanda Liepupe, finālā pārspējot Burtnieku novada komandu. Trešejā vietā iepriekšējā posma uzvarētāji Mazā Salaca.
Sīkāk par turnīru sadaļā Burtnieku kauss.

Foto no turnīra: http://picasaweb.google.lv/Mzflorbols/Burtniekkauss4#
Skatījumu skaits: 1453 | Pievienoja: 17 | Datums: 2010-03-05 | Komentāri (0)



Priekšpēdējā spēle regulārajā čempionātā 2.līgā šoreiz tika aizvadīta mājās pret Kalsnavas komandu.
Atceroties iepriekšējās savstarpējās spēles, viegla cīņa nebija sagaidāma arī šoreiz. Kalsnavā gan tika izcīnīta pārliecinoša uzvara ar 11:3, bet iepriekšējā sezonā tik gludi viss neklājās.
Šoreiz jau spēles pirmajās minūtēs Rihards un pēc tam Jānis panāk 2:0. Piecpadsmitajā minūtē pēc Daiņa, Kriša un Roberta metieniem rezultāts jau 5:0. Kalsnava pieprasa pusminūtes pārtraukumu, pēc kura nomaina vārtsargu. Tas gan nepalīdz un trešdaļas beigās Krišs arī otro reizi pārspēj pretinieku vārtsargu.
Otro trešdaļu mājinieku vārtos spēli sāk Gatis, kurš pēc divu mēnešu piespiedu pārtraukuma atgriežas komandas sastāvā. Mājinieki sākuši spēlēt paviršāk un vairākumā viesi vienus vār ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 810 | Pievienoja: 17 | Datums: 2010-03-05 | Komentāri (0)



Viena no sezonas pēdējām spēlēm regulārajā turnīrā jāaizvada Valkā pret principiālajiem pretiniekiem FK Valkas komandu. Jāatgādina, ka sezonas pirmajā tikšanās reizē Matīšos viesi izcīnija uzvaru ar 9:6.
Spēli komandas sāk ļoti uzmanīgi izlūkojot pretinieku. Tomēr bīstamāki uzbrukumi ir Burtnieku komandai. Trešdaļas vidū Ivars saņemot piespēli no Rolanda raida bumbiņu vārtos 1:0. Rolands vēlreiz rezultatīvi piespēlē un šoreiz Toms pārspēj pretinieku vārtsargu - 2:0. Otrās trešdaļas sākumā Toms ar Rolandu izskrien divi pret vienu aizsargu un tiesneši saskata pārkāpumu Valkas aizsargam, kurš ''nokaplē'' Rolanda izgājienu pret vārtsargu, bet ar pretinieka palīdzību Rolands nogāžas zemē un arī viņam tiek piešķirts noraidijums par spēli guļus. Vienādos sastāvos spēlējot Dainis piespēlē Tomam, kurš izgājienā precīzi ievelk bumbiņu Valkas vārtos. Nu jau kārtējo reizi šosezon Druvis satraumē celi un tre ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 851 | Pievienoja: 17 | Datums: 2010-02-24 | Komentāri (3)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 16 17 »
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz