Sākums
 
MzCeturtdiena, 2024-04-18, 22:39



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » Ierakstu arhīvs

        
         Ļoti interesantā un daudz vārtu guvumiem bagātā spēlē Jaguāra ķepai tomēr neizdodas paņemt kādu punktu un spēle noslēdzas ar rezultātu 14:12 mājinieku labā.
         Spēli veiksmīgāk iesāk mājinieki, izmantojot pirmo vairākumu (Raivo). Pēc brītiņa viesiem jau divi spēlētāji sēž uz noraidīto soliņa, ko mājinieki veiksmīgi izmanto (Jānis) un jau 2:0. Tad, mājiniekiem neveiksmīgi saspēlējoties, viesi pārtver bumbiņu un iemet mazākumā 2:1. Sajutuši vārtu garšu, viesi ātri gūst trīs vārtus pēc kārtas un izvirzās vadībā ar 4:2. Mājinieki pēc šāda pavērsiena spiesti ņemt pusminūtes pārtraukumu un pēc trennera norādījumiem tiek sakārtota aizsardzība, kā arī izdodas uzreiz iemest vārtus (Jānis) 3:4. Turpinājums gan atkal neveiksmīgs un viesi iemet vēl divus vārtus - iekrā ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 988 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2010-01-08 | Komentāri (1)



        
Nedaudz negaidīti par otrā posma uzvarētājiem kļuva komanda Rīnūži, finālā pārspējot Burtnieku novadu. Bronza šoreiz Naukšēnu florbolistiem.
          Kopā šajā posmā piedalījās 8 komandas. Pēc apakšgrupu spēlēm pusfinālā iekļuva Burtnieku novads, Rīnūži, Naukšēni un 307.lv. Cīņā par septīto vietu veiksmīgāki izrādijās Liepupes florbolisti, kuri neticamā veidā vispirms izglābās no zaudējuma, spēles pēdējās sekundēs izlīdzinot rezultātu. Bet pēcspēles soda metienos jau bija pārāki pār Mazās Salacas florbolistiem. Ļoti interesantā spēlē par piekto vietu, kurā tikās komanda Bulta no Limbažiem un Mazsalacas veterāni - komanda Pēdu nav, uzvaru izrāva limbažnieki. Līdz ar spēles beigu signālu bumbiņa atrada ceļu vārtos pēc ļoti precīza limbažnieka metiena ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1001 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2010-01-03 | Komentāri (1)



Otrajos ziemassvētkos Burtnieku novada komanda piedalijās Exel Ziemassvētku jampadracī Kocēnos. Turnīru organizē biedrība Lino.lv un Normans Ievenieks.
Piedalās desmit komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās pa piecām katrā. Vispirms tiek izspēlēts grupu turnīrs - katra komanda ar katru, pēc tam cīņa par vietām - attiecīgi vienas grupas pirmā vieta pret otras grupas pirmo vietu par zeltu, otrā pret otro par bronzu un tā tālāk. Pēc katras grupu turnīra spēles tiek mesti bullīši, par uzvaru tiek iegūts papildus punkts.
Burtnieku novada komanda tiek ielozēta vienā grupā ar Latvijas florbola leģendām komandu Vaidava, kas speciali šim turnīram ir savākušies kopā pēc ilgāka pārtraukuma, kā arī komandas Nevar trāpīt no Jūrmalas, Rīgas lauvas - pirmās līgas vīriešu komanda apvienota ar virslīgas meitenēm un otrās līgas Saulkalnes spēlētājiem, un kā piektie komanda ar visoriģinālāko nosaukumu P ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1626 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-27 | Komentāri (2)



Šī gada pēdējā spēle bija jāaizvada Kalsnavā pret komandu, ar kuru ir veicies visvisādi. Pērnajā sezonā tika aizvadītas četras savstarpējās spēles. Vispirms toreizējā mājas laukumā Rubenē uzvara ar 7:6, pēc tam Kalsnavā tikai bullīšos 9:8, tad otrā izbraukuma spēlē tika piedzīvota pamatīga sakāve  ar 11:6, un visbeidzot zaudējums Matīšos pēdējā regulārās sezonas spēlē 7:9.
Vieglu cīņu arī šoreiz neviens neprognozēja, lai arī šozezon  Kalsnavas florbolisti vēl ne reizi nebija uzvarējuši!
Spēle, kā jau visas līdzšinējās sezonas spēlēs, iesākas vienādi... ar zaudētiem vārtiem jau pašā spēlēs sākumā. Trešdaļas vidū Ivars rezultātu, pēc standartsituācijas, izlīdzina, bet jau pēc dažām minūtēm atkal zaudēti vārti un pārtraukumā ejot 1:2.
Otrā trešdaļa sākta apņēmīgi un jau desmitājā sekundē pēc aktīva presinga Raivo vispirms izlīdzina, tad izvirza vadībā, bet jau trešdaļas vidū dubulto p ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 866 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-22 | Komentāri (0)




Labāk neglīta uzvara nekā skaists zaudējums. Šādi visprecīzāk varētu raksturot aizvadīto spēli pret nezināmo komandu Saulkalne. Spēles sākumā muļķīgu noraidījumu nopelna Rolands, kurš pēdējā laikā iespēlēts aizsarga pozīcijā. Mazākumu izdodas izturēt un arī pēc tam izvīrzīties vadībā, kad pēc soda izspēlēs vārtus gūst Ivars. Pirmo reizi šosezon spēle tiek aizvadīta trijās maiņās un tieši trešās maiņas uzbrucējs Krišs kā nākamais nopelna divu minūšu sodu. Arī šoreiz pretinieks nespēj realizēt vairākumu un tikko komandas spēlē vienādos sastāvos Toms no Rūda piespēles dubulto pārsvaru 2:0. Uzreiz gan Saulkalnei izdodas vienus vārtus atgūt un samazināt rezultāta starpību līdz -1. Aktīvi pretinieku laukuma pusē nospēlē Raivo cenšoties atņemt bumbiņu un tiesnesis saskata pārkāpumu - divas minūtes jādodas atpūsties. Mazākumā lieliski nospēlē Modris un ar pagriezienu uzripina vārtu virzienā, kur bumbiņa t ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 902 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-18 | Komentāri (1)



Burtnieku novada kausa 2. posms florbolā norisināsies 3.janvārī.

A grupa
Naukšēni
Mazā Salaca
307.lv
Pēdu Nav

B grupa
Burtnieku novads
Rīnūži
Bulta
Liepupe

Kalendārs:
09:30 Naukšēni-Pēdu nav
09:50 Mazā Salaca-307.lv
10:10 Burtnieku novads-Liepupe
10:30 Rīnūži-Bulta
10:50 Naukšēni-307.lv
11:10 Mazā Salaca-Pēdu nav
11:30 Burtnieku novads-Bulta
11:50 Rīnūži-Liepupe
12:10 Naukšēni-Mazā Salaca
12:30 307.lv-Pēdu nav
12:50 Burtnieku novads-Rīnūži
13:10 Bulta-Liepupe
13:30 Konkurss - ''Labākais snaiperis''
13:50 Pusfināls A1-B2
14:10 Pusfināls B1-A2
14:30 Spēle par 7. vietu
14:50 Spēle par 5. vietu
15:10 Spēle par 3. vietu
15:30 Spēle par 1. vietu

Sīkāka informācija pa telefonu 26194714 Rūdolfs
Skatījumu skaits: 939 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-17 | Komentāri (0)



Ar trim spēlēm Ķekavā turpinājās komandas Taizels cīņa veterānu čempionātā. Vispirms tika atzīts Rubenes pārspēks - 8:3, vārti Dainim, divas piespēles Ivaram. Tad ar 4:1 uzvarēta sieviešu komanda Cielaviņu armija, atkal gols Dainim un visbeidzot zaudēts 4:7 Lino florbolistiem, vieksmīga spēle Dainim, kas guvis divus vārtus!
Visās spēlēs vārtus sargājis Andris. Pēc šī sabraukuma par komandas otro rezultatīvāko spēlētāju ir kļuvis Dainis ar septiņiem vārtiem un vienu piespēli atpaliekot no Ronalda Jēkabsona, kas ir iemetis piecus vārtus un tikpat reizes piespēlējis, savukārt Ivaram ir piecas, bet Jānim divas rezultatīvas piespēles. Andris ar atvairītiem 79.6 % metienu ir septītais veiksmīgājais vārtsargs čempionātā.
Nākamais sabraukums jau jaunajā 2010. gadā Talsos 16. janvārī, kur jātiekas ar Smilšukastēm un Kurland 07 komandām!
Sīkāka informācija: ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 863 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-15 | Komentāri (0)



Beidzot savu debiju florbola laukumos piedzīvojuši jaunie Mazsalacas florbolisti.
Interesanti ir tas, ka šī ir viena no retajām reizēm, kad Mazsalacas jaunie censoņi samēro spēkus ar citu skolu florbolistiem, lai gan florbols Mazsalacas apkārtnē tiek spēlēts jau turpat divdesmit gadus. Kā izrādās, toreiz vēl deviņdesmito gadu vidū, turnīrā Rubenē un Vaidavā mazsalacieši aizvadīja pirmās spēles florbola laukumā. Toreiz komandas sastāvā spēlēja Ivars, Jānis un Modris, kas šogad turpina aizstāvēt Burtnieku novada komandu Latvijas čempionāta otrajā līgā. Nākamā reize, kad Mazsalacas vārds izskanēja skolu florbolā bija jāgaida gandrīz piecpadsmit gadus, kad, pateicoties florbola entuziastu Ginta un Zanes iniciatīvai, jaunie florbolisti krustoja nūjas Kocēnos. Toreiz vēl pavisam zaļie Rolands, Krišs, Anna turnīrā izcīnija vienu uzvaru pret Matīšu skolas komandu.
Tagad ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1100 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-15 | Komentāri (1)



Aizvadīta kārtējā spēle Latvijas čempionāta otrajā līgā. Šoreiz nākas piekāpties sezonas līderei - komandai Ādaži!
Spēles sākumā neveiksmīgi nospēlē pretinieks, kas nopelna divas minūtes par spēli ar galvu. Vairākumā diemžēl nekas neizdodas un pēc pāris minūtēm pretinieks atklāj rezultātu 1:0. Pretinieki uzķēruši spēles pavedienu pirmo trešdaļu noslēdz ar četru vārtu pārsvaru!
Otro trešadaļu mājinieki uzsāk vēl apņēmīgāk un tas nes rezultātu. Vispirms mazākumā Raivo iemet savus pirmos, bet pēc dažām minūtēm arī otros vārtus un spēles iniciatīva jau pieder mājiniekiem. Bet tad kārtējo nesaprotamo sodu no laukuma otra gala saskata mums labi pazīstamais tiesnesis un, lai kā otrs tiesnesis cenšas parādīt, ka sods tomēr nav bijis lēmums ir pieņemts - divas minūtes Gatim par spēli guļus. Mazākumu gan izdodas izturēt, bet tiklīdz komanda ir vienādos sastāvos pretinieks tomēr ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 853 | Pievienoja: 17 | Datums: 2009-12-11 | Komentāri (0)



     
       
Ar spraigām cīņām un interesantiem notikumu pavērsieniem, pirmais Burtnieku novada kauss florbolā ir noslēdzies.
        Pirmā posma uzvarētāju godā šoreiz komanda Pentagons no Cēsīm, finālā zaudējot tikai pēcspēles metienu sērijā, otro vietu izcīnija Naukšēnu florbolisti. Trešie, mājinieki, komanda MZ/Burtnieku novads/Pēdu nav.
        Pirmajā posmā kopā piedalījās piecas komandas. Bez jau minētajām, spēkus mēroja arī Rīnūžu florbolisti un komanda Mazā Salaca. Pēc apakšgrupas spēlēm turnīrs bija beidzies tieši komandai Mazā Salaca, kura spēja iegūt tikai vienu punktu nospēlējot neizšķirti ar Rīnūžu florbolistiem. Pentagons uzvarot visās grupas spēlēs pārliecinoši ieņēma 1. vietu, tādējādi pusfinālā varēja spēkus mērot ar teorētiski vāj ... Lasīt tālāk »
Skatījumu skaits: 1181 | Pievienoja: Janka10 | Datums: 2009-11-29 | Komentāri (1)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 16 17 »
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz