Sākums
 
MzPiektdiena, 2024-04-19, 19:35



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2009 » Februāris » 5 » Pret Valmieru atkal zaudējums pagarinājumā
Pret Valmieru atkal zaudējums pagarinājumā
16:38

14.janvārī Matīšos ar Valmiera-2, zaudējums pagarinājumā 6:7 (2:2; 3:0; 1:4; 0:1). Ar ideju popularizēt florbolu laukos esam sagatavojuši Matīšu sporta zāli florbola spēles noteikumu pamatprasībām un mēģināsim turpmāk mājas spēles aizvadīt Matīšos. Spēle ļoti līdzīga, bīstami momenti gan vienu, gan otru vārtu priekšā, mūsējiem veicas nedaudz labāk ar iespēju izmantošanu un pēc diviem periodiem esam vadībā ar 5:2. Vajadzētu tāpat turpināt, tomēr viss nesanāk kā gribētos, valmierieši nomaina vārtsargu, iespēlējas un līdz pamatlaika beigām panāk neizšķirtu 6:6, seko pagarinājums. Soda izspēlē 18 sekundes pirms pagarinājuma beigām Valmieras spēlētājs met no patālas distances, bumbiņa atsitas pret vairākiem spēlētājiem un tomēr atrod ceļu mūsu vārtos. Žēl, bet šeit ir jāatceras senā patiesība, ka stiprākajiem arī veiksme palīdz. Secinājums viens, lai būtu stiprākie, cītīgāk jāstrādā treniņos.
Turpinot iepriekš aizskarto kutelīgo tēmu par tiesnešiem un spēļu tiesāšanu, gribu tikai piebilst, ka mūsu valstī taču it kā ir demokrātija, un tautai ir likumīgas tiesības publiski izteikt savas domas par tās dažādo aktivitāšu un procesu regulētājiem, prezidentiem, premjeriem, deputātiem un pat florbola tiesnešiem, it īpaši jau tāpēc, ka visi šie pieminētie ļaudis algu saņem no tās pašas tautas samestās naudiņas. Un tauta jau neprasa neko neiespējamu, tikai vienlīdzīgu un godīgu attieksmi pret visiem.
Tā vai šā, bet arī šīs spēles gaitā rodas epizode, kurā Valmieras komandas spēlētājs #8 pēc iemestā gola Andra Brokāna vārtos parāda nepieklājīgu žestu mūsu rezervistu soliņa virzienā. „Cepuri nost” tiesnešu priekšā, viņi ir acīgi un pamana šo situāciju. Seko soda mēru saskaņošana, valmierietim tiek piešķirts 2+10 minūšu noraidījums. 2+10 tomēr nav noraidījums uz visu spēli, kā tas bija gadījumā, kad spēlē pret Limbažu komandu Ivaram Kaužēnam tika piešķirta sarkanā kartiņa un noraidījums uz visu spēli jau pirmajā trešdaļā.
Lai gan spēle visumā aizrit korekti, bez asumiem, un tiesneši ir objektīvi un „svilpj” vienādi abām komandām, tomēr šādu epizožu atšķirīgais traktējums vedina uz domām, ka „visi ir vienlīdzīgi, bet daži tomēr ir vienlīdzīgāki par citiem”. Punktus mūsu komandas labā guva: Jānis Kaužēns 3 (2+1); Ivars Kaužēns 3 (2+1); Rūdolfs Penka 2 (1+1); Rolands Kanapolis 2 (1+1).

Skatījumu skaits: 1387 | Pievienoja: chuky | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Februāris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz