Sākums
 
MzSestdiena, 2024-04-20, 07:30



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2011 » Februāris » 11 » Sezonas svarīgākā uzvara!
Sezonas svarīgākā uzvara!
12:30


Pagaidām sezonas svarīgāko uzvaru ceturdienas vakarā Valkā izcīnijuši Burtnieku novada florbolisti. Zaudējuma gadijumā viesi paliktu pēdējā vietā 1.līgā bet uzvarot šo spēli vēl paliek teorētiskas iespējas pacīnīties par iekšļūšanu astotniekā un līdz ar to turpināt cīņu izslēgšanas spēlēs.
Jau ar spēles pirmajām minūtēm disciplinēti spēlējot aizsardzībā nelielu pārsvaru iegūst viesu komanda, kuri arī izvirzās vadībā pēc Rolanda metiena 1:0. Tad Toms savā atvadu spēlē īsā laikā ir precīzs trīs reizes pēc kārtas nokārtojot sev hat-trick un komandai jau solīdo 4:0, pēc nospēlētā pusperioda. Valkas florbolisti īsā laikā gan atgūst divus vārtus, bet īsi pirms pārtraukuma Raivo palielina rezultāta pārsvaru panākot 5:2.
Otrā trešdaļa sākas ar Rūda noraidijumu un Valkas vārtiem vairākumā. Drīz vien mājinieki gūst vēlvienus vārtus samazinot rezultāta starpību līdz minimumam. Trešdaļas vidū noraidijumu nopelna Valkas spēlētājs un vairākumā šoreiz izdodas iemest arī viesiem, kad otro reizi precīzs ir Rolands. Ar ļoti tālu metienu Andri pārspēj Valkas aizsargs samazinot rezultāta starpību atkal līdz mīnus viens 5:6. Trešdaļas pašās beigās acīgākais vārtu priekšā pēc atsistās bumbiņas ir valcēnietis tādejādi izlīdzinot rezultātu 6:6.
Trešā trešdaļa sākās ļoti uzmanīgi abu komandu izpildījumā. Vienā no uzbrukumiem Valkas florbolistu vārtu priekšā itkā neatļauti grūž Druvis, par ko tiek noraidīts uz divām minūtēm, bet ar to vēl nepietiek, jo soģi uzskata ka jānozīmē arī soda metiens. Vārtos uz ''bullīti'' stājas Krišjānis, kas arī uzvar šajā duelī. Mazākumā daudz iespēju ir mājiniekiem, bet vienmēr kautkas nedaudz pietrūkst. Uztvēruši spēles garšu Valkas spēlētāji turpina uzbrukt arī pēc noraidīto soda beigām, līdz vienā no epizodēm traumu gūst Dāvis, kas liek veikt piespiedu maiņu un aizsardzībā savu iespēju izmanto Modris. Jau pirmajā uznācienā laukumā pametot bumbiņu uz priekšu Jānim, kas ar nevisai spēcīgu uzmetienu uz vārtiem pārsteidz Valkas vārtsargu panākot 7:6 Burtniekiem. Valkai vairs nav ko zaudēt... uzbrukumi ir daudz, bet haotiski un visai veiksmīgi spēlējot aizsardzībā viesi šo spiedienu iztur. Pēc Raivo aktīvās darbības aizvārtē atņemot bumbiņu mājienieku aizsargam seko izspēle vārtu priekšā nepiesegtajam Ivaram, kas šādu iespēju izmanto gūstot komandai 100 vārtus spēlējot Latvijas čempionāta 1. līgā un uzstādot gala rezultātu 8:6.
Līdz ar to Burtnieku novads paceļas uz devīto vietu turnīra tabulā apsteidzot Valkas florbolistus. Ja Valka vairs pat teorētiski nespēj pacelties augstāk par 10. vietu, tad Burtnieku florbolistiem pēdējā spēlē pret Ķekavas komandu vajadzīga uzvara pamatlaikā, pie nosacījuma, ka Ķekava sestdien neatņem punktus Ādažu komandai.
Rezultatīvākie spēlētāji BUrtnieku komandas rindās: Toms 3+0; Rolands 2+1; Raivo 1+2; Ivars 1+1; Jānis 1+0, Modris 0+1 un Rūdis 0+1.

Foto no aizvadītās spēles Valkā šeit (foto no ziemellatvija.lv)
Skatījumu skaits: 890 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Rūdis  
0
Paldies, komandai un trenerim. So speli aizmirstam, un gatavojamies 18.02.2011 uzņemt mājas komandu no Ķekavas.

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Februāris 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz