Sākums
 
MzSestdiena, 2024-04-27, 04:02



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2009 » Decembris » 27 » Exel Ziemassvētku jampadracī 4. vieta!
Exel Ziemassvētku jampadracī 4. vieta!
13:41


Otrajos ziemassvētkos Burtnieku novada komanda piedalijās Exel Ziemassvētku jampadracī Kocēnos. Turnīru organizē biedrība Lino.lv un Normans Ievenieks.
Piedalās desmit komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās pa piecām katrā. Vispirms tiek izspēlēts grupu turnīrs - katra komanda ar katru, pēc tam cīņa par vietām - attiecīgi vienas grupas pirmā vieta pret otras grupas pirmo vietu par zeltu, otrā pret otro par bronzu un tā tālāk. Pēc katras grupu turnīra spēles tiek mesti bullīši, par uzvaru tiek iegūts papildus punkts.
Burtnieku novada komanda tiek ielozēta vienā grupā ar Latvijas florbola leģendām komandu Vaidava, kas speciali šim turnīram ir savākušies kopā pēc ilgāka pārtraukuma, kā arī komandas Nevar trāpīt no Jūrmalas, Rīgas lauvas - pirmās līgas vīriešu komanda apvienota ar virslīgas meitenēm un otrās līgas Saulkalnes spēlētājiem, un kā piektie komanda ar visoriģinālāko nosaukumu Parastās poļu papeļ pūkas!, kas ir pirmās līgas Rubenes spēlētāji.
Otrā grupā ir komanda Salmingsports - RTU un Lekringa apvienojums, Rūķu čomi, kas nu jau kā ierasts pastiprinās ar Rubenes virslīgas spēlētājiem, Bulta - Limbažu un Kandavas komandu apvienojums, Disaster - Ķekavas virslīgas un pirmās līgas jaunieši un komanda KlimaPro Grinču tīms, kas savā sastāvā apkopojis galvenokārt "Rubenes" meiteņu komandas un "Lekringa" vīriešu komandas spēlētājas un spēlētājus.

Pirmā spēle pret komandu Nevar trāpīt. Jau pašā spēlēs sākumā nonākam zaudētājos 0:2, bet tad nepilnu piecu minūšu laikā spēlēs kausi jau tik nosvērti par labu Burtnieku novada komandai. Vispirms Raivo, tad Rūdis un visbeidzot Ivars iemet vārtus un panāk 3:2!
Otrā spēlē pret Rīgas lauvām. Atkal neveiksmīgs spēles sākums un Lancmanis izvirza vadībā komandu Rīgas lauvas. Mārtiņš K. rezultātu izlīdzina un spēles beigās Raivo vadībā izvirza Burtnieku novada komandu.
Trešā spēle pret Vaidavu. Pretinieku sastāvs komantārus neprasa -  Belasovs, Jēkabsons, Inģists, Bagāts, Miķelsons, Ulmanis, Karasevs, Šverns, Vazdiķis, Mastiņš, Zelčs, Jānis Dainis un vārtos Skrastiņš. Vadībā Vaidavas komandu izvirza Ivars Jēkabsons, vēlāk gūstot arī otros vārtus, kurus gan tiesneši neieskaita. Vēlāk Karasevs pārsvaru dubulto un tā arī spēle noslēdzas 2:0. Pasteidzoties notikumiem priekšā sanāk cienīgs zaudējums turnīra uzvarētājiem.
Pēdējā grupas turnīra spēle pret PPPP! izšķir to vai Burtnieku novada komanda cīnīsies par bronzu, der tikai uzvara. Toma metiens spēles vidū negribīgi, bet tomēr pārveļas pāri Ģ. Priedītim un vadībā Burtnieki. Tā arī spēle noslēdzas 1:0. Jāgatavojas spēlei pret Rubenes meitenēm.
Cīņā par bronzu pamatlaiks noslēdzas neizšķirti 0:0, bet pēcspēles metienu sērijā nākas atzīt pretinieku pārsvaru, lai arī Gatis atvaira vairākus bullīšus, nespējot pašiem pārspēt Rubenes vārtsardzi, Rumbiņu nākas zaudēt. Uzvaru nesošo metienu Lekringa spēlētājs Andris Rajeckis ar trešo piegājienu tomēr pārspēj Gati.
Finālā Vaidava nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un 30 sekundes pirms spēles beigām  tomēr pārspēj Salmingsporta vārtsargu, izlīdzinot rezultātu, un pēcspēles metienos Belasovs ir veiksmīgāks par Mickeviču atnesot uzvaru Vaidavas komandai!
Burtnieku novada komandas sastāvs: Ivars Kaužēns, Jānis Kaužēns, Raivo Dinsbergs, Mārtiņš Kalniņš, Dāvis Egle, Rūdolfs Penka, Toms Riekstiņš, Rolands Kanapolis, Oskars Betaks, Roberts Veide, Mārtiņš Līdacis, Edgars Valdmanis, Krišs Rozenbergs, Druvis Ruciņš, Gatis Vīksna un Krišjānis Penka.


Protokoli
Bildes

Skatījumu skaits: 1629 | Pievienoja: 17 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
2 Janka10  
0

1 Rūdis  
0
Ja, pavisam nedaudz pietruka lidz 3.vietai - ta bija meistariba smile

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz