Sākums
 
MzPiektdiena, 2024-04-19, 22:58



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2009 » Novembris » 29 » Pirmais Burtnieku novada kauss florbolā aizvadīts
Pirmais Burtnieku novada kauss florbolā aizvadīts
19:52


     
       
Ar spraigām cīņām un interesantiem notikumu pavērsieniem, pirmais Burtnieku novada kauss florbolā ir noslēdzies.
        Pirmā posma uzvarētāju godā šoreiz komanda Pentagons no Cēsīm, finālā zaudējot tikai pēcspēles metienu sērijā, otro vietu izcīnija Naukšēnu florbolisti. Trešie, mājinieki, komanda MZ/Burtnieku novads/Pēdu nav.
        Pirmajā posmā kopā piedalījās piecas komandas. Bez jau minētajām, spēkus mēroja arī Rīnūžu florbolisti un komanda Mazā Salaca. Pēc apakšgrupas spēlēm turnīrs bija beidzies tieši komandai Mazā Salaca, kura spēja iegūt tikai vienu punktu nospēlējot neizšķirti ar Rīnūžu florbolistiem. Pentagons uzvarot visās grupas spēlēs pārliecinoši ieņēma 1. vietu, tādējādi pusfinālā varēja spēkus mērot ar teorētiski vājāko 4. vietas īpašnieci komandu Rīnūži. Otrajā pusfināla pārī tikās Naukšēnu florbolisti ar Mz/Burtnieku novads/Pēdu nav komandu. Šī cīņa izvērtās ļoti spraiga un interesanta. Vispirms Burtnieku novada florbolistiem izdevās tikt pie vārtu guvuma un rezultāts nemainijās līdz pat spēles pēdējām sekundēm, kad tomēr Naukšēnu florbolistiem izdevās sekmīgs pretuzbrukums, izlīdzinot rezultātu. Sekoja pēcspēles metienu sērija, kurā Burtnieku novada florbolisti divreiz trāpija pa vārtu stabiņu, bet Naukšēnu komandas aizsarga precīzais trāpijums atnesa uzvaru savai komandai. Vietu finālā nodrošināja arī Cēsu komanda Pentagons, bez lielām grūtībām apspēlējot Rīnūžu florbolistus. Spēlē par trešo vietu Burtnieku novada florbolisti ar milzu piepūli tika galā ar komandu Rīnūži. jau spēles pašā sākumā Rīnūži izvirzās vadībā, bet tad seko kļūda savā laukuma pusē un rezultāts kļūst neizšķirts. Spēles beigu daļā vēlreiz muļķīgi kļūdas Rīnūžu spēlētājs, nospēlēdams guļus, un burtniecieši vairākumā gūst panākumu.
Neskatoties uz to, ka apakšgrupas spēlē Pentagons uzvarēja Naukšēnus ar gandrīz 10 vārtu pārsvaru - fināls izvēršas necerēti sīvs un saspringts. Naukšēnu florbolistiem pašaizliedzīgi aizsargājoties izdodas aizskriet pretuzbrukumos un trīs reizes izvirzīties vadībā. Bet tomēr Pentagonam pašā spēles izskaņā izdodas izlīdzināt rezultātu un uzvarētājs tiek noskaidrots pēcspēles metienu sērijā. Šeit savu tehnisko pārākumu nodemonstrē Cēsu florbolisti un pelnīti kļūst par pirmā posma uzvarētājiem.
        Turnīra rezultatīvākā spēlētāja godā šoreiz Ivars Rancāns no Pentagona. Labākais vārtu vīrs - Reinis Lapiņš no Naukšēnu komandas, bet konkursa "Labākais Snaiperis" tituls - Kerijam Ostrovskim no Cēsu Pentagona.
Skatījumu skaits: 1182 | Pievienoja: Janka10 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Kenka  
0
ok

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Novembris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz