Sākums
 
MzCeturtdiena, 2024-03-28, 12:15



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2012 » Novembris » 3 » Uijā uijā nikni vilki
Uijā uijā nikni vilki
22:26


Piektdienas vakarā Valkas sporta hallē risinājās šīs sezonas līdz šim aizraujošākā spēle florbolā, starp Burtnieku novads/Valka un Ogres Vilki komandām.
Aizsteidzoties notikumiem priekšā, spēles pagarinājumā laimīgu uzvaru izrāva ''vilki'' ar rezultātu 11:10.
Spēles sākums sekmīgāks padevās viesiem, kuri pirmie atklāja rezultātu un arī spēja noslēgt pirmo trešdaļu ar sev komfortablu pārsvaru 6:3. Otrās trešdaļas sākums mājiniekiem neko labu nesolīja, jo jau pašās pirmajās minūtēs vilkiem izdodas gūt vēl vienus vārtus un rezultāts kļuva diezgan nepatīkams 3:7. Pēc minūtes mājinieki gan spēj vienus vārtus atgūt, bet tad viesi vēlreiz atvēsina daudzos līdzjutējus, atjaunojot četru vārtu pārsvaru. Otrās trešdaļas otrajā pusē, nepilnas pusminūtes laikā, mājinieki ļauj saviem līdzjutējiem uzgavilēt nepilnas pusminūtes laikā gūstot divus vārtus un atpūtā ejot jau cerīgais -2. Pēdējā trešdaļa iesākas ar ar lielu mājinieku dominanci, kas izpaudās arī rezultātā vispirms samazinot līdz minimuma, vēlāk izlīdzinot un visbeidzot 50 minūtē tribīnes eksplodē jo mājinieki pirmo reizi izvirzās vadībā. Prieki gan nebija ilgi, jo ''vilki'' ātri vien izlīdzina rezultātu 9:9. Burtnieku novads/Valka vēlreiz izvirzās vadībā 57 minūtē gūstot desmitos vārtus. Bet par laimi Vilkiem un nelaimi mājiniekiem visi galvenie notikumi vēl bija tikai priekšā. Pamatlaika pēdējā minūtē vārtu priekšā tiek nogāzts mājinieku aizsargs, bet tiesnešu svilpe klusē, savukārt pēc mirkļa, kad bumbiņa skar uz grīdas esošo spēlētāju. Šajā mirklī atskan tiesnešu svilpe, fiksējot spēli guļus, kas šajā gadījumā nozīmē ''bullīti'' un divu minūšu sodu. Bullīti veiksmīgi atvaira Gatis. Turpinājumā viesiem bija vairākums, kura laikā pat vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Tomēr 54 sekundes līdz spēles pamatlaika beigām bumbiņa atrod ceļu mājinieku vārtos. Mājinieki gan cenšas apelēt pie tiesnešiem, ka vārti gūti ar kāju pretiniekam atrodoties vārtsargu laukumā, bet rezultāts uz tablo vēsta 10:10.
34 sekundes pirms spēles beigām Roberts izraujas viens uz pretinieku vārtiem un tiek neatļauti kavēts. Tiesneši fiksēja pārkāpumu, par kuru pienākas divu minūšu sods, bet dīvainā kārtā nepiešķīra par to ''bullīti''. No daudzajiem klātesošajiem visvairāk pārsteigts par to izrādījās mājinieku treneris, kuram šī neizpratne lika pavadīt atlikušo spēles daļu ģērbtuvēs. Pamatlaiku komandas noslēdza spēlējot nepilnos vienādos sastāvos. Pamatlaiks tā arī noslēdzas 10:10. pagarinājumu apņēmīgāk iesāk Burtnieku novada/Valkas komanda. Bet vilki ceturtajā minūtē izdarīja savu vienīgo metienu pagarinājuma, kas arī izrādījās rezultatīvs. 11:10 uzvaru izrauj Ogres Vilki.
Mājinieku rindās veiksmīga spēle Ivaram Kaužēnam, kurš guva četrus vārtus.
Spēles protokols: šeit
Nākamā spēle nākam sestdien 10.novembrī Madonā pret vietējo FK Madona.
Skatījumu skaits: 3146 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 ss  
0
Nesaprotu kapēc tas tiesnesis noraidija treneri,tur bija bullītim jabūt

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Novembris 2012  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz