Sākums
 
MzSvētdiena, 2024-04-28, 12:13



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2010 » Aprīlis » 13 » Arī veterāni noslēdz sezonu.
Arī veterāni noslēdz sezonu.
13:32


Par sestā veterānu čempionāta uzvarētājiem kļuvuši LINO.lv florbolisti, kas finālā pārspēja Ekskurzemes komandu. Tādejādi LINO.lv sesto rezi pēc kārtas triumfēja veterānu čempionātā. Ceturtdaļfinālā mazsalaciešu pārstāvētais Taizels zaudēja Smilšukastes florbolistiem ar 1:7, tieši ar tādu pašu rezultātu beidzās arī otrs ceturtdaļfināls, kurā Ekskurzeme pieveica Alusvēderus. Pirmajā pusfinālā regulārās sezonas uzvarētāji Rubenes veterāni ļoti sīvā cīņā piekāpās Ekskurzemes veterāniem, kuri pamatlaika priekšpēdējā sekundē izrāva neizšķirtu, bet jau pēcspēles metienu sērijā uzvarēja neapstrīdamos favorītus Rubeni ar Daili Skudrīti un citiem florbola aprindās zināmiem spēlētājiem priekšgalā. Otrajā pārī LINO.lv neatstāja nekādas cerības uz iekļūšanu finālā Smilšukastes florbolistiem sagraujot tos ar 8:2. Spēlē par trešo vietu demoralizētie Rubenes vīri nespēja atrast motivāciju spēlei par trešo vietu zaudējot Smilšukastēm ar 0:2. Finālā diezgan sīvā cīņā LINO.lv ar 4:2 pārspēja Ekskurzemi jau kārtējo reizi triumfējot veterānu čempionātā. Divi vārti komandas kapteiņa Normana Ievenieka rēķinā.
Taizels veterāni sezonu noslēdz dalītā piektā-sestā vietā ar Alusvēderu veterāniem. Finālposmā gan neviens Mazsalacas florbolists nepiedalījās, bet regulārajā sezonā sezonā komandu pārstāvēja Dainis Jostsons, kurš kļuva arī par komandas trešo rezultatīvāko spēlētāju kopā 15 spēlēs savācot divpadsmit punktus - gūstot deviņus vārtus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles. Ivars Šmits rezultatīvi piespēlēja sešas reizes bet Jānis Jātnieks trīs. Komandas vārtus sargāja Andris Brokāns, kurš trīspadsmit spēlēs ielaida trīsdesmitdeviņus vārtus ar atvairīto metienu procentu 77.33.
Turnīra simboliskajā izlasē iekļauti - aizsargi Rolands Litte (Rubene), Sergejs Aleksandrovs (LINO.lv), uzbrucēji Dailis Skudrītis (Rubene),Ansis Kusiņš (Smilšukastes), Konstantīns Balzaris (LINO.lv).
Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti vārtsargs Aivis Rugājs (Rubene), aizsargs Sergejs Aleksandrovs (LINO.lv), uzbrucējs Konstantīns Balzaris (LINO.lv un rezultatīvākais spēlētājs Dailis Skudrītis (Rubene).
Skatījumu skaits: 875 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Aprīlis 2010  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz