Sākums
 
MzSvētdiena, 2024-04-28, 01:14



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2010 » Septembris » 27 » Zaudējums Cēsīm.
Zaudējums Cēsīm.
10:58

Foto: skcesis.lv

Piektdienas vakarā Burtnieku novada komanda tiekas ar SK Cēsis/CB komandu, kuri pērnajā sezonā izcīnija zelta medaļas Latvijas čempionāta pirmajā līgā. Pirmās līgas uzvarētājiem šosezon būtu bijis jāspēlē virslīgā, bet tā kā cēsinieki ir virslīgas komandas Lekrings fārmklubs pāreja uz augstāku līgu nav iespējama.
Spēle sākas ļoti ātrā tempā ar nelielu Cēsu komandas pārsvaru, aktīvu presingu un asu kontakta spēli abu komandu izpildījumā. Toms jau pirmajā uznācienā uz laukuma ar spēcīgu vilkto metienu  raida bumbiņu tālajā devītniekā vadībā izvirzot burtnieciešus. Pēc minūtes gan cēsiniekiem izdodas atspēlēties un rezultātu izlīdzināt, kad precīzs ir J.Petrovs. Abpusēju noraidījumu saņem Rihards un pretinieku spēlētājs M.Krūmiņš un komandas nākamās divas minūtes spēlē četru laukuma spēlētāju sastāvā. Nedaudz vēlāk noraidījumu nopelna pretinieku komandas spēlētājs D.Vilders atstājot Cēsis mazākumā. Vairākumu izdodas realizēt, kad pēc diagonālas Jāņa piespēles vārtus gūst Toms. Centra izspēle un Toms no ļoti asa leņķa vēlreiz pārspēj pretinieku vārtsargu panākot jau 3:1 un nokārtojot sev pirmo hat-trick sezonā. Trešdaļas beigās ar tālu metienu no savas laukuma puses Ivars trāpa vārtsargam, kurš bumbiņu atvaira, bet naskākais vārtu priekšā ir Jānis raidot to vārtu tīklā - jau 4:1!
Otrā trešdaļa paiet ar Cēsu komandas pārsvaru, bet vārtus gūt tā arī neizdodas. Trešdaļas vidū ar nesavaldību un rupjību izceļas cēsinieku ''platais gals'', bet tiesneši apželojas piešķirot tikai pieticīgo divu minūšu noraidījumu. Trešdaļas beigās "divīši" seko viens aiz otra, kā rezultātā vairākas minūtes burtnieciešiem pat nākas spēlēt trijatā pret pieciem. 
Trešās trešdaļas sākumā Cēsu/CB komandai vairākumu izdodas realizēt un ar tālu metienu K.Bulmeistars pārspēj Andri. Agnis par nepareizu sitienu tiek noraidīts, bet Cēsīm vairākumā nekas neizdodas. Par nesportisku uzvedību - sitienu ar nūju pa zemi, noraidīts tiek J.Petrovs un vairākumā Rolandam izdodas pārspēt pretienieku vārsargu - 5:2. Uzreiz pēc tam K.Bulmeistars par grūšanu tiek noraidīts uz divām minūtēm, par ko savu sašutumu izrāda Cēsu komandas kapteinis K.Bernāts, kurš arī tiek sūtīts atsēdēt divas minūtes. Vairākumā mājiniekiem neizdodas gūt vārtus un tiklīdz cēsinieki spēlē pilnā sastāvā K.Bulmeisters, ne bez veiksmes palīdzības, raida bumbiņu Andra sargātajos vārtos - 3:5. Burtnieku treneris pieprasa pusminūtes pārtraukumu. Pēc pārtraukuma Toms pārkāpj noteikumus un arī cēsinieku treneris A.Malkavs pieprasa pusminūtes pārtraukumu. Vairākumu izdodas izturēt, bet Andrim neveiksmīgi izspēlējot bumbiņu tā trāpa tieši uz M.Krūmiņa lāpstiņas, kurš to momentā raida Burtnieku vārtos. Trešās trešdaļas beigās Cēsīm izdodas arī izglābties, jo septiņas sekundes līdz beigām ļoti veiksmīgi bumbiņa nonāk vārtu priekšā, kur A.Anis to no gaisa raida vārtu tīklā - 5:5.
Punkts ir izcīnīts, bet pusotru minūti līdz trešdaļas beigām vēl bija labvēlīgais 5:3...
Pagarinājuma jau pirmajā uzbrukumā cēsinieki gūst vārtus līdzīgā stilā no vārtu priekšas iekaplējot bumbiņu tīklā. Tādejādi Cēsis tiek pie diviem punktiem, mājiniekiem atstājot vienu.
Rezultatīvākie spēlētāji Burtnieku komandas sastāvā: Toms 3+0; Jānis 1+1; Rolands1+0; Ivars 0+1.
Par labākajiem skatītāju vērtējumā tika atzīti: Toms, Andris un Rolands.
Skatījumu skaits: 785 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Septembris 2010  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz