Sākums
 
MzSestdiena, 2024-04-27, 03:52



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2012 » Jūnijs » 25 » Ukraine open 2012
Ukraine open 2012
21:35


Jūnijā sākumā divi Pēdu nav komandas spēlētāji piedalījās starptautiskā turnīrā Ukraine open 2012. Iespēju uzspēlēt šajā turnīrā piedāvā nu jau bijušais Burtnieku florbolists Raivo, kas dažādu apstākļu dēļ ir nokļuvis Īrijā un ar savu tagadējo komandu Wild Wolves piedalās turnīrā.
Tunīrs notiek jūnija pirmajā nedēļas nogalē un risinās trīs dienas. Tikai divas nedēļas pēc Baltkrievijas Federācijas kausa un Gunārs un Ivars nolemj aizbraukt aizstāvēt īrijas komandas krāsas un pie viena salīdzināt arī abus kaimiņvalstu florbola līmeņus. Aizsteidzoties notikumiem priekšā jāsaka, ka Baltkrievi ir solīti priekšā meistarības ziņā, bet organizatoriski un sadzīviski tomēr ukraiņiem turnīru izdevies noorganizēt labāk. Turnīrā piedalījās 35 komandas, kas spēlēja divās zālēs, kur vienā piedalījās jauniešu un sieviešu komandas, bet otrā zālē spēkiem mērojas vīri. Vīru konkurencē piedalījās divpadsmit komandas, kas bija sadalītas trīs grupās pa četrām katrā. Turnīra izspēle ir diezgan savdabīga, jo pēc grupu turnīra izslēgšanas spēles turpina pilnīgi visas komandas tālāk spēlējot play off zaru.
Wild wolves grupā ielozētas divas vietējās ukraiņu komandas un viena Krievijas komanda ar Latvijā pazīstamām sejām R.Družiņinski un P.Semenovu sastāvā, kā arī vēl pāris Krievijas izlases spēlētājiem.
Citā grupā trāpījušās divas Latvijas komandas no Jēkabpils puses. Wild Wolves sastāvu veido pieci īrijā dzīvojoši latvieši, kā arī pa diviem Latvijas, Anglijas un Ukrainas latviešiem. Apakšgrupas turnīrā pārliecinoši tiek pieveiktas abas Ukrainas komandas 10:2; 18:5 un tikpat pārliecinoši zaudēts krieviem 1:12. Labāka vārtu attiecība starp visām grupu otrajām vietām dod komandai 4.vietu, kas nozīmē to ka 1/8 fināli ir jāizlaiž un automātiski nodrošināta vieta 1/4 finālā. Tur gan pretim stājas aizkraukliešu komanda Fans, kas ir pārliecinoši labāki un uzvar ar 9:2. Līdz ar to Wild Wolves turnīru noslēdz piektajā vietā, kas arī ir ļoti labs sasniegums. Spēlē par trešo vietu Fans piekāpjas Baltkrievijas komandai, kuras sastāvu veido Stellas un Vendettas puiši. Finālā ļoti aizraujošā spēlē abi turnīra galvenie favorīti Krievijas komandas ''Arena'' un zviedri ''Linkoping Crusaders Veterans'' ar Vācijas izlases un zviedru ''Storveta'' spēlētāju Frederick Holtz sastāvā. Pamatlaiks beidzas neizšķirti, bet pēcspēles metienu sērijā līdz pirmajai kļūdai krievi ir veiksmīgāki, tādejādi izcīnot Ukrainas kausu.
Nobeigumā jāatzīmē, ka turnīrs notika pilsētā Ļviv, kur atrodas viens no Eiropas futbola čempionāta stadioniem, un savas spēles šeit aizvada Vācijas, Portugāles un Dānijas komandas. Florbola turnīra otrajā dienā notika tieši Ļvivas stadiona atklāšanas spēle, kur tikās B grupas komandas Vācija un Portugāle. Jāsaka, ka arī šie futbola svētki sagādāja neaizmirstamus mirkļus un emocijas.
Un visbeidzot, ja jāsalīdzina abu valstu rīkotie turnīri, tad tomēr vairāk nosliecos par Ukrainu, kur iespējams arī nākamgad varētu piedalīties komanda Pēdu nav.
Sīkāk par turnīru šeit

Raksta autors #17
Skatījumu skaits: 1727 | Pievienoja: 17 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz