Sākums
 
MzSestdiena, 2024-04-20, 12:17



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2011 » Marts » 21 » U 14 aizvadijuši vēl divas interesantas spēles
U 14 aizvadijuši vēl divas interesantas spēles
17:54


        Mazsalacas jaunieši U - 14 svētdien viesojās Inčukalnā, kur tikās ar līgas līderiem Telms/Tukums un pastarīšiem Inčukalns. Pirmā spēle pret Inčukalna mazajiem florbolistiem, kurus pirmajā aplī mazsalacieši sagrāva 11:1. Pirms spēles manāms, ka šo graujošo uzvaru mazsalacieši labi atceras un nespēj vien sagaidīt kaut ko tamlīdzīgu atkārtot. Lai nedaudz atdzesētu sakarsušos prātus apskaidroju, ka toreiz par disciplīnas pārkāpumiem Inčukalna treneris liedza laukumā doties vairākiem saviem audzēkņiem un, ka pretinieks labākajā sastāvā ir gana meistarīgs, kas vēlāk arī apstiprinājās Inčukalnam uzvarot tabulā krietni augstāk esošos Valmieras jauniešus. Spēle sākas nervozi dominējot aizsardzībai, bet daudz vairāk metieni lido uz mājinieku vārtiem. Rezultāts tiek atklāts 11. minūtē kad vārtsarga atsisto bumbu tīklā ietriec Helvijs. Pēc pāris minūtēm iepriekšējā sabraukuma spīdeklis Artis palielina pārsvaru 2:0. Otrā perioda 5. minūtē spēles lūzumu panāk Ginters, Miķelis un Artūrs minūtes laikā iemetot pa vārtiem - jau 5:0 un turpmāk var spēlēt nedaudz atraisītāk. Mājinieki gan sausā nepaliek un vienus vārtus atgūst, bet uz to mazsalacieši atbild ar vēl diviem vārtiem(Jānis B. un Artūrs) un spēle pārliecinoši novesta līdz uzvarai 7:1. Vērtīgi 3 punkti tabulā un cerības izrāpties no tabulas priekšpēdējās vietas palielinās.
        Otrajā spēlē cerības uz uzvaru ir ļoti niecīgas, jo pretinieks ir tiešām spēcīgs un pelnīti gozējas tabulas augšējā ailītē. Bet mazsalaciešiem dūša papēžos nav saskrējusi pat pēc noskatīšanās kā tukumnieki sagrauj tuvākos tabulas kaimiņus Fk Valka. Cītīgi strādājot aizsardzībā un pa retam izveidojot kādu pretuzbrukumu, līdz spēles 6. minūtei uz tablo saglabājas kaujiniecisks neizšķirts. Nākamajā piecminūtē gan viesi trīsreiz atrod caurumus mazsalaciešu aizsardzībā un izvirzās komfortablā vadībā. Intrigu uz brīdi atjauno Miķelis vienus vārtus atgūstot. Tomēr līdz puslaika beigām tukumnieki gūst vēl 3 vārtus un panāk drošo 6:1. Otro puslaiku ar lielisku pretuzbrukumu sāk mazsalacieši, kad Miķelis ar Artūru ar precīzām piespēlēm kā pēc grāmatas izkombinē otros vārtus. Turpinājumā tukumnieki ir precīzi divas reizes, bet spēli noslēdz Jānis B. ar vēl vieniem pretuzbrukuma vārtiem. Spēles rezultāts 3:8, bet jāuzteic par cīņu otrajā puslaikā, kas beidzas neizšķirti 2:2.
Nākamais sabraukums jau ceturtdien 24. martā Rīgā un kārtīgi pacenšoties un apmeklējot treniņus ir visas iespējas izrāpties no tabulas astesgala un sezonu noslēgt uz pozitīvas nots!!!

Skatījumu skaits: 919 | Pievienoja: Janka10 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Marts 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz