Sākums
 
MzCeturtdiena, 2024-04-25, 03:02



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2011 » Marts » 25 » Trenera Aināra Zelča viedoklis par aizvadīto sezonu
Trenera Aināra Zelča viedoklis par aizvadīto sezonu
11:08

foto: ziemllatvija.lv

Vēsture, kā mūsu ceļi krustojās vairakkārt ir pārrunāta, tāpat esmu izstāstījis, ka visu kā pašreiz saprotu šo spēli esmu apguvis pašmācības ceļā ieguldot pietiekami daudz enerģijas, līdzekļus un nenormāli daudz laika, kurš kādam šad tad ir „nozagts”. Bet tā kā uzskatu ka katram kaut kādai ”novirzei” no ikdienas rūpēm ir jābūt, tad man tas izrādījies sports.

  Sezonas sākumā izrunājām, ka šosezon esat pakāpušies to vienu pakāpienu augstāk un līdz ar to notikumi laukumā būs mazliet dinamiskāki, kas nepārprotami prasīs  mazliet vairāk „uzfrišināt” iepriekš apgūto. Ietiepīgi palikšu pie savas atziņas, ka lai veidotu komandas darbībā kaut ko līdzīgu sakarīgam zīmējumam ir jāpilnveido katra spēlētāja individuālā darbība (piespēles atdošana un saņemšana, metiens un tas pats dribls kustībā).  No tā ir atkarīgs, kā komanda spēj saliedēties un atrast nepieciešamo cīņassparu laukumā.

 Šajos mēnešos divdesmit spēļu laikā sanāca normāls emociju spektrs. Gan „pabubināju”, gan mazliet skaļāk „pabubināju”, gan sanāca nenobrīnīties par interesanti pieņemtiem lēmumiem laukumā, gan gandarījums par pašatdevi brīžos kad visvairāk nepieciešams. Tādas pilnīgi bezcerīgas spēles sanāca divas otrajā aplī ar Jūrmalu un Valmieru, kā arī pirmajā aplī pirmais periods pret Ķekavu-2 un otrais pret Valmieru. Varbūt mazliet drudzis bija pašas pirmās spēles sākumā Madonā. Pārējās spēlēs labi un kvalitatīvi nostrādātas epizodes pārmijās ar kādu neveiklāku, kad gribas vainot visu pasauli par to ka bumbiņa nelaikā palecās....!  Tā kā florbola aprindas mani pazīst kā ļoti korektu attiecības pret tiesnešiem, pretiniekiem un vispār spēli kā tādu uzskatu, ka tomēr kā 30% noraidījumu mūsu komandai bija pilnīgi nevajadzīgi, lai arī mazākumā pietiekami labi esam nospēlējuši. Bet tas izjauc spēles ritmu, maiņas un vienkārši atņem spēkus. Vairākumā ar var teikt, ka realizācija sanāca ciešama, bet nepieklājīgi daudz esam salaiduši. Bet kopumā esam 21 komanda valstī un tā kā Jūs kā komandas kodols esat pietiekami komplicēts no vienas apdzīvotas vietas rada papildus cieņu pret Jūsu gribasspēku.

   Saprotams, ka katram jābūt pietiekamai paškritikas devai, lai pirms vēlmes pateikt ko sulīgāku otram ir pārliecība, ka pats visu ir izdarījis godam.  Noteikti paslavējami ir tie kuri atrada iespēju apmeklēt pilnīgi visus treniņus!  Komandu sporta veidos es parasti neizceļu kurš labāks kurš sliktāks, jo uz tablo raksta pilnu komandas nosaukumu nevis katru spēlētāju individuāli un vai labāks ir tas kurš iemetis vairāk vārtus, vai iedevis visvairāk piespēļu vai nobloķējis visvairāk metienu – katram domas vienmēr dalīsies.

Ainārs Zelčs
Skatījumu skaits: 867 | Pievienoja: Janka10 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Rūdis  
0
lācis vēl nemāk ar riteni braukt, tas ir skaidrs biggrin

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Marts 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz