Sākums
 
MzSestdiena, 2024-04-27, 17:43



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2010 » Maijs » 9 » Somi uzvarēti
Somi uzvarēti
19:53

Nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā somu klubs LOVIISA TOR aizvadija draudzības spēle ar dažāda līmeņa Latvijas komandām. Jāatgādina, ka iepriekšējā sezonā somu vienība spēlēja Somijas otrajā spēcīgākajā līgā, bet pēc veiksmīgās sezonas jau nākamgad klubs izcīnija tiesības startēt Somijas augstākajā līgā. Liels nopelns šim panākumam ir arī trīs Latvijas leģionāriem Ingusam Laiviņam, Aigaram Belasovam un Mihaelam Kostusevam. Uz Latviju LOVIISA TOR bija atveduši jauniešu komandu, pastiprinātu ar dažiem lielās komandas spēlētājiem.
Piektdienas pievakarē Burtnieku novada komandai bija iespēja samērot spēkus ar viesiem no Somijas.
Spēle sākās ar nelielu bijību pret viesu komandu, jo lieki teikt kuras valsts pārstāvji ir pašreizējie pasaules čempioni florbolā. Pēc pirmās trešdaļas neliels pārsvars somu klubam 1:0. Trešadaļas beigās lielisku iespēju neizmanto Krišs, kurš ar nūjas neērto pusi nespēj pārspēt pretinieku vārtsargu. Otrajā trešdaļā pēc Riharda metiena vārtsargs bumbiņu atvaira, bet pazaudējot to veiklākais vārtu priekšā ir Ivars raidot to vārtos - 1:1. LOVIISA TOR atbild ar bīstamiem metieniem, bet lielākā daļa lido pāri vai garām burtnieciešu vārtiem.  Visbeidzot tomēr somi panāk savu izvirzoties vadībā ar 2:1, bet Druvis laukuma centrā pārķerot piespēli izskrien pret vārtsargu un ir precīzs - 2:2. Pēdējā trešdaļā somiem vēlreiz izdodas izvirzīties vadībā 3:2. Nedaudz vēlāk viesi pārkāpj noteikumus un Burtnieku komandai iespēja spēlēt vairākumā. Pēc Ivara diognālās piespēles
Dāvis ar pirmo reizi netrāpa, bet pēc neilga laiciņa identiskā situācijā ir precīzs izlīdzinot rezuzltātu 3:3. Spēles beigās LOVIISA TOR ātrākais spēlētājs nesavaldās un pārkāpj noteikumus pret Rolandu. Vairākumā nekas nesanāk, bet tiklīdz noraidītais soms atgriežas laukumā tas vēlreiz pārkapj noteikumus pret Rolandu un ir spiests doties atpūsties uz noraidīto soliņu. Vairākumā vairākas iespējas ir Burtnieku komandai līdz beidzot pēc Dāvja piespēles Rūdis ir precīzs no vārtu priekšas pirmo reizi vadībā izvirzot Burtnieku komandu. Atlikušajā laikā precīzi nospēlējot aizsardzībā rezultāts uz tablo nemainās un Burtnieku komanda izcīna uzvaru ar 4:3.

 

Skatījumu skaits: 841 | Pievienoja: Kenka | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Maijs 2010  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz