Sākums
 
MzCeturtdiena, 2024-04-25, 21:30



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2010 » Augusts » 23 » Latvianopen 2010 beidzas pēc četrām spēlēm.
Latvianopen 2010 beidzas pēc četrām spēlēm.
17:45


Kā jau iepriekš varēja paredzēt Burtnieku novada komandas nespēj izkļūt no grupas spēcīgajā konkurencē Latvianopen 2010 turnīrā. 
Pirmajā spēlē Kocēnu sporta namā pretiniekos FK Valmiera florbolisti. Spēles sākums ir veiksmīgs Burtnieku komandai, kad ātrākais vārtu priekšā ir Ivars izvirzot komandu vadībā. Prieki gan ir īsi, jo jau nākamajā uzbrukumā valmierieši rezultātu izlīdzina. Burtnieku komandai otrā puslaika sākumā rodas izdevība spēlēt vairākumā. Tas gan ir pagalam neveiksmīgs, jo vienā no pretuzbrukumiem nepārāk labi nospēlējot Andrim garām vārtiem lidojošā bumbiņa pēc vairākiem atsitieniem atrod ceļu Burtnieku komandas vārtos. Tūdaļ gan Rolands pēc labas Druvja piespēles rezultātu izlīdzina 2:2. Mazākumu Burtnieku komandai nopelna Modris un Valmiera šo kļūdu nepiedod vēlreiz izvirzoties vadībā 3:2. Pēdējās minūtes Burtnieku komanda izmisīgi cenšas rezultātu izlīdzināt, kas arī pēc soda izspēles izdodas, bet A.Māliņš nolemj vārtus neieskaitīt, jo kārtējo reizi saskatijis nepareizu soda izspēli. Spēlei beidzoties rezultāts paliek nemainīgs 2:3. Par labāko spēlētāju Burtnieku novada komandas rindās atzīts Raivo Dinsbergs.
Nākamā spēle ar Somijas elites līgas klubu Loviisa, kas gan uz šo turnīru atbraukuši tikai 9 spēlētāju sastāvā, no kuriem trīs ir latvieši - A.Belasovs, I.Laiviņš un M.Kostusevs.
Spēles sākumā Loviisas komandai liels pārsvars bumbiņas kontrolē, bet nekādi neizdodas to pārvērst arī uz rezultātu tablo. Līdz beidzot, kad nospēlēts vairāk kā puse no pirmā puslaika īsā laikā somi divreiz pārspēj ļoti labi stāvošo Andri panākot 2:0. Paiet nedaudz vairāk kā minūte un aktīvi spēlējošais Raivo samazina rezultāta starpību 1:2. Vēl pēc minūtes pretuzbrukumā izskrien Toms ar Oskaru Lakstīgalu un pēdējais precīzi met pēc savlaicīgas Toma piespēles rezultātu jau līdzsvarojot 2:2. Tiesneši fiksē pārkāpumu Modrim un uz Andra sargātajiem vārtiem nozīmēts soda metiens. Loviisas spēlētājs ir precīzs panākot vadību 3:2. Paiet deviņas sekundes un pēc centra izspēles Raivo piespēlē Ivaram, kas ar atkaŗtotu metienu pārspēj Loviisas vārtsargu vēlreiz izlīdzinot rezultātu 3:3. Pēdējā minūtē Rolandam ar Tomu izejot diviem pret pretinieku vārtsargu neizdodas to pārspēt tādejādi izšķērdējot lielisku izdevību un pārtraukumā dodoties neizsķirts 3:3. Otrajā puslaikā somi saliek visu pa plauktiņiem 9:0 un skanot finālsvilpei rezultāts uz tablo 12:3 somu labā. Nepietiekama koncentrācija, paviršība aizsardzībā, ko somi nepiedod realizējot perfekti dotās izdevības gūt vārtus. Par labāko spēlētāju atkal tiek atzīts Raivo, kuram šajā spēlē 1+1.
Pēdējā piektdienas spēle pret Igaunijas spēcīgāko komandu Tahe/Jogeva.  Līdzīgā spēlē nedaudz veiksmīgāki ir Igaunijas sportisti, kas pirmo puslaiku noslēdz ar 1:0 savā labā. Fantastiski vārtos darbojas Tahes vārtsargs, kas arī ir galvenais vaininieks kādēļ pirmajā trešdaļā neizdodas ieņemt jogeviešu vārtus. Otrajā puslaikā joprojām līdzīga spēle, bet vārtus gūst igauņi. Spēles beigās teritoriāls pārsvars pat ir Burtnieku komandai, bet kļūdas aizsardzībā iegāž burtnieciešus kā rezultātā divas reizes nākas glābt situāciju ar pēdējās cerības sodu par ko tiek piešķirti ''bullīši'' jeb soda metieni. Igauņiem izdodas abus realizēt. Arī vairākumā Burtnieku komandai izdevības ļoti labas, bet vārtus tā arī neizdodas gūt. Zaudējums ar 0:4, kas varbūt arī īsti neatspoguļo spēles gaitu. Par labāko spēlētāju šajā spēlē atzīts Rūdolfs.
Pēdējā spēle grupā jau nākamajā dienā pret ambiciozo Talsu/Triobet komandu, kas salīdzinot ar pērno sezonu, sastāvu papildinājusi ar izlases spēlētājiem Pēteri Freimani un Arti Raitumu, kā arī komandā atgriezies bijušais vārtsargs Māris Ronis. Bezierunu zaudējums ar 8:0, kur sešus no komandas vārtiem izkārto tieši pieminētais duets. Šie spēlētāji kļudas nepiedod un vismazākās paviršības arī tika izmantotas - Freimanim 3+2, Raitumam 1+2. Laba izdevības gūt vārtus bija arī šoreiz, bet vai nu meistarības trūkums noslēguma fāzē vai pretinieku vārtsarga veiksmīgā darbība arī šoreiz lika atstāt laukumu bez vārtu guvuma. Pēdējā spēlē labākais Burtnieku komandas sastāvā bija Rolands. 
Burtnieku komandas sastāvs: Raivo 1+2, Ivars 2+0, Oskars Lakstīgala 1+0, Rolands 1+0, Druvis 0+1, Toms 0+1, Jānis, Dainis, Dāvis, Krišs, Rūdis, Oskars Betaks, Roberts, Modris 6 s.min, Andris.
Par turnīra uzvarētājiem uzvaru izraujot pēdējā sekundē kļuva Lekrings florbolisti, kas pārspēja turnīra pārsteiguma autorus Ķekavas florbolistus. Spēlē par trešo vietu somu Loviisa pārspēja Bauskas komandu.
Sīkā informācija oficiālajā turnīra mājaslapā: latvianopen.com
Skatījumu skaits: 1256 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Augusts 2010  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz