Sākums
 
MzPiektdiena, 2024-04-26, 11:14



Sveicināti Viesis | RSS
Sākums
Vietnes izvēlne

Sākums » 2011 » Marts » 17 » Jaunieši turpina cīņu Latvijas čempionātā.
Jaunieši turpina cīņu Latvijas čempionātā.
00:11



Aizvadītas kārtējās spēles jauniešu Z-14 vecuma grupā florbolā Latvijas čempionāta otrajā divīzijā.
Pēdējā sabraukumā Valmieras Olimpiskajā centrā vispirms tika aizvadīta spēle pret Ulbrokas jaunajiem florbolistiem.
Spēles rezultāts 6:6 un pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki ir mazsalacieši, uzvaras bullīti precīzi izpildot Robertam Grotusam, tiek izrauta uzvara. Diemžēl neievērojot treneru norādījumus, uzvara pamatlaikā tiek izlaista pašās spēles beigās iekrītot pretuzbrukumā. Jāatgādina, ka pirmajā abu komandu tikšanās reizē, Ulbroka bija labāki, uzvarot spēli ar 6:2.
Otrā spēle tika aizvadīta ar vieniem no līgas līderiem Līgatnes florbola komandu. Visu spēli atrodoties iedzinēju lomā, tomēr beigās minimāls zaudējums ar rezultātu 5:6, lai gan bija iespēja arī šajā spēlē aizķerties. Arī šī bija komandu otrā tikšanās reize un pirmajā spēlē arī uzvaru izcīnija Līgatnes jaunā maiņa 7:3.

Pēdējā spēlē pret Latvijas izlases vārtsarga trenētiem Ulbrokas/ZVĢ noturēties izdodas tikai spēles pirmo pusi, otrajā zaudējot jau pārliecinošāk, galarezultāts 6:12, lai gan iepriekšējā tikšanās reizē zaudējums tika piedzīvots tikai pēcspēles metienu sērijā.
Rezultatīvi spēlē Miķeļa Slotiņa maiņa ar Arti Balodi un Artūru Mickeviču, kuri pēdējās spēlēs atraduši labu saskaņu un izveido daudz vārtu gūšanas momentus. Tiesa aizraujoties ar uzbrukumu, cieš aizsardzība un kā zināms nevar spēli uzvarēt nespējot nostrādāt aizsardzībā.
Tieši otrādi ir ar Raivo Gaugera maiņu, kuri, precīzi izpildot norādījumus, veiksmīgi darbojas aizsardzībā, bet pagaidām nedaudz klibo uzbrukums, kas gan vairāk saistīts ar maiņas partneru biežo maiņu, jo ne reizi vēl vairākus sabraukumus nav sanācis spēlēt ar vieniem un tiem pašiem partneriem.
Ļoti labi aizsardzībā darbojas Ginters Zeltkalns, kurš ar savu metienu pārspēj pretinieku vārtsargu pat no savas laukuma puses. Arī Renārs Plūmanis pēdējā laikā labi darbojas aizsardzībā un ir viens no retajiem, kurš labi redz laukumu un pēdējā spēlē pirmo reizi pārspēja pretinieku vārtsargu. Tāpat Jānis Vidovskis un Reinis Ruciņš ar saviem uzdevumiem aizsardzībā galā tiek itin labi.
Vārtsargu postenī ir divi līdzvērtīgi vārtsargi, kur gan nedaudz priekšā ir divus gadus vecākais Mareks Grods, bet arī Ričards Salacietis ir apņēmības pilns pierādīt savu varējumu.
Diemžēl neregulārais treniņu apmeklējums neveicina spēles kvalitāti un maiņu saspēle ne tuvu nav ideāla, bet kā jau visiem tas ir zināms komandas sporta veids nav iedomājams bez kopīgiem treniņiem un līdz ar to rezultāti varētu būt krietni labāki!

Rezultatīvākie spēlētāji: Artis 9+10; Miķelis 10+3, Jānis B. 8+5, Artūrs 6+5, Raivo 3+5, Ginters 6+1, Helvis 4+3, Roberts 5+1, Kristaps 3+2, Renārs 1+3, Jānis V. 0+2, Valters 1+0, Reinis 0+1, Ričards 0+1.

Nākamās spēles jau šosvētdien Inčukalnā, kur jātiekas ar līgas pastarīšiem Inčukalnu un līderiem - Tukuma jaunajiem florbolistiem.
 
Sīkāka infomācija:
http://www.floorball.lv/lv/2010/jauniesi/zu14
http://mzflorbols.ucoz.lv/index/statistika_u14/0-220

Skatījumu skaits: 1007 | Pievienoja: mzflorbols | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma

Ziņu kalendārs
«  Marts 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Meklēšana

Vietnes draugi


       




        Pārpublicēšanas un materiālu izmantošanas gadījumā saite uz mzflorbols.ucoz.lv ir obligāta.
        Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz